• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par cilvēku meklēšanas un glābšanas mācībām zvejniekciemos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.03.2005., Nr. 45 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103869

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par izglītības projektiem Eiropas Sociālā fonda ietvaros

Vēl šajā numurā

17.03.2005., Nr. 45

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par cilvēku meklēšanas un glābšanas mācībām zvejniekciemos

Otrdien, 15. martā, Jūras spēku Krasta apsardzes dienests (JS KAD) kopā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD) un Katastrofu medicīnas centru (KMC) apmeklēja Tukuma un Talsu rajonu.
Tiekoties ar zvejniekiem, kuģu kapteiņiem, mediķiem, policijas un ugunsdzēsības dienesta darbiniekiem Engurē, Mērsragā un Rojā, JS KAD priekšnieks jūras kapteinis Hermanis Černovs, VUGD operatīvās nodaļas priekšnieks Gunārs Rugājs un KMC operatīvā medicīniskā dienesta vadītāja vietnieks Jānis Turks prezentēja, kā Latvijas atbildības zonā notiek cilvēku meklēšana un glābšana un kāds aprīkojums tiek izmantots šādās operācijās.
Semināra dalībnieki Engurē un Rojā aktīvi interesējās par kuģošanas drošības palielināšanas iespējām, par laika prognozēm jūrniekiem un navigācijas brīdinājumiem, kurus ik dienu plkst. 7 un 15 pārraida Jūras meklēšanas un glābšanas koordinācijas centrs. Pasākumā Mērsragā uzmanību vairāk pievērsa neatliekamās medicīniskās palīdzības jautājumiem cilvēku meklēšanas un glābšanas operācijās.
Informatīvā akcija “Par cilvēku meklēšanu un glābšanu jūrā” turpināsies aprīlī – glābšanas dienesti dosies uz Ventspili, Pāvilostu un Liepāju.

Jūras spēku Krasta apsardzes dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!