• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 17. martā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.03.2005., Nr. 45 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103880

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vērtēs, būt vai nebūt jaunai televīzijas ēkai

Vēl šajā numurā

17.03.2005., Nr. 45

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 17. martā

Sākas Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas darba vizīte Vācijā. Tās laikā Diseldorfā Rūpniecības un tirdzniecības kamerā notiek seminārs un tikšanās ar Vācijas uzņēmējiem un investoriem. Vizītē piedalās un seminārā ar Vācijas uzņēmējiem tiekas arī Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktors Andris Ozols un LIAA pārstāvniecības Vācijā vadītājas vietnieks Helmuts Salnājs.

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga tiekas ar Hipotēku bankas Esenē valdi. Paredzēta svinīgā sēde un pieņemšana, kā arī Valsts prezidentes runa. Vēlāk Valsts prezidente dodas atpakaļ uz Rīgu.

Ārlietu ministrs Artis Pabriks piedalās Eiropas Savienības Vispārējo lietu un ārējo attiecību padomē Briselē.

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa kopā ar ministrijas amatpersonām dodas darba vizītē uz Lietuvas Tieslietu ministriju.

Labklājības ministre Dagnija Staķe paredzējusi tikties ar Somijas vēstnieku Latvijā Peku Vuoristo, lai pārrunātu aktuālus sociālos jautājumus.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze apmeklē Valkas rajonu, lai iepazītos ar situāciju rajona laukos un skaidrotu aktualitātes lauksaimniecības nozarē.

Kultūras ministre Helēna Demakova atrodas darba vizītē Austrijā. Ministre Zalcburgā atklāj Zalcburgas profesionālo mākslinieku savienības iniciētu Baltijas valstu mākslas izstādi “Ars Baltica”.

Īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Ainars Latkovskis tiekas ar Turcijas vēstnieci Latvijā Kadriju Šanivaru Kizildeli.

Rēzeknes rajona padomē notiek Labklājības ministrijas sadarbībā ar Valsts administrācijas skolu organizēts reģionāls seminārs “Eiropas Sociālais fonds – iespējas labām idejām”.

Veselības ministrs Gundars Bērziņš tiekas ar Latvijas Pensionāru federācijas pārstāvjiem, lai iepazīstinātu ar aktualitātēm veselības aprūpes nozarē.

Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcijā notiek arhitektu diskusija par mūsdienu arhitektūras kvalitāti Rīgas vēsturiskajā centrā, lai noskaidrotu un vienotos par kopēju nostāju mūsdienu arhitektūras kvalitātes prasībām Rīgas vēsturiskajā centrā, orientējoties uz ilgtermiņa attīstību.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!