• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par izglītības un zinātnes ministres vizīti Izraēlā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.03.2005., Nr. 46 https://www.vestnesis.lv/ta/id/103997

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par iebildumiem pret iespējamu piemaksu samazināšanu

Vēl šajā numurā

18.03.2005., Nr. 46

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par izglītības un zinātnes ministres vizīti Izraēlā

Ceturtdien, 17.martā, beidzās izglītības un zinātnes ministres Inas Druvietes oficiālā vizīte Izraēlā. Ministre kopā ar 40 valstu un valdību vadītājiem un pārstāvjiem piedalījās “Yad Vashem” muzeja atklāšanā un uzstājās ar uzrunu konferencē “Atceroties pagātni, iezīmējot nākotni”. Vizītes gaitā I.Druviete tikās ar Izraēlas izglītības, kultūras un sporta ministri Limoru Livnatu, Jeruzalemes un diasporas ministru Natanu Šaranski, Kneseta Imigrācijas un diasporas lietu komisijas priekšsēdētāju Koleti Avitalu, apmeklēja Izraēlas Izglītības ministriju, repatriantu mācības centru “Ulpan Etzion”, noskatījās profesionālās apmācības sistēmas prezentāciju.
Latvijas izglītības un zinātnes ministre bija goda viešņa Amerikas Ebreju komitejas nacionālās izpildkomitejas rīkotajās vakariņās. Vizītes laikā apspriesta izglītības reformas gaita un situācija izglītībā Latvijā un Izraēlā, panākta vienošanās par informācijas apmaiņu. Notika sarunas ar Igaunijas, Slovēnijas, Ukrainas un Grieķijas izglītības ministriem.

Izglītības un zinātnes ministres birojs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!