• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 18. martā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.03.2005., Nr. 46 https://www.vestnesis.lv/ta/id/104014

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kad sasniegsim pilnīgu labklājību?

Vēl šajā numurā

18.03.2005., Nr. 46

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 18. martā

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa un valsts sekretārs Mārtiņš Bičevskis atrodas darba vizītē Lietuvā.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze viesojas Preiļu rajona laikraksta “Novadnieks” redakcijā, lai piedalītos telefonakcijā, kurā ikvienam dota iespēja iztaujāt ministru un apspriest ar nozari saistītus jautājumus.

Preiļu Valsts ģimnāzijas telpās zemkopības ministrs Mārtiņš Roze tiekas ar rajona padomes un pagastu pārstāvjiem, kā arī ar lauksaimniekiem un piedalās diskusijā par būtiskākajiem jautājumiem rajona lauksaimniecības nozarē.

Vides ministrs Raimonds Vējonis piedalās Eiropas Savienības vides un izglītības ministru konferencē “Izglītība ilgtspējīgai attīstībai” Viļņā.

Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdis Andris Jaunsleinis Strasbūrā piedalās Eiropas Padomes Vietējo un reģionālo pašvaldību kongresa pavasara sesijā, kuras galvenā tēma ir ilgtspējīga attīstība.

Īpašu uzdevumu ministra integrācijas lietās sekretariāta Mazākumtautību lietu departamenta direktora vietnieks Deniss Hanovs piedalās Eiropas Rasisma un ksenofobijas uzraudzības centra ikgada sanāksmē Vīnē, Austrijā.

Viļņā norisinās reģionālais enerģētikas forums, kurā tiekas Lietuvas, Latvijas, Igaunijas, Krievijas un Baltkrievijas elektroenerģētikas kompāniju vadītāji.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!