• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
E-pārvaldes sekretariātam sava mājas lapa. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.03.2005., Nr. 46 https://www.vestnesis.lv/ta/id/104017

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jauna stratēģija valsts parāda vadībā

Vēl šajā numurā

18.03.2005., Nr. 46

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

E-pārvaldes sekretariātam sava mājas lapa

Sabiedrības interese par elektronisko pārvaldi pieaug  ar katru mēnesi. Jaunā mājas lapa kļūs par logu uz jaunumiem un aktivitātēm e-pārvaldes laukā, iepazīstinot ar vakar darboties sākušo mājas lapu, cerīgi sacīja Īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās sekretariāta (ĪUMEPLS) vadītāja Ina Gudele.

LOGO-EPS.PNG (28890 bytes)
Īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās sekretariāta logo

Savulaik saņemts ne viens vien pārmetums, ka nav e-pārvaldei veltītas mājas lapas, taču, kā atgādināja I.Gudele, jaunizveidotais sekretariāts saimniecības darbus sāka no nulles. Mājas lapa izstrādāšana nav vienas dienas jautājums, turklāt tam nepieciešami arī līdzekļi.
Jaunās mājas lapas interneta adrese ir: www.eps.gov.lv . Tā ir vienkārša un pārskatāma, ieturēta zilos toņos. Sekretariāta vadītāja skaidroja, ka darbiniekiem zilā krāsa asociējas kā darbīguma un cerību simbols, tādēļ izvēlēts šāds dizaina risinājums. Sākumlapu rotā jaunais e-pārvaldes sekretariāta logotips – apgriezti “e” un “g” burti, kas simbolizē arī e-pārvaldes anglisko nosaukumu e-government.
Iecerēts, ka internetā vienkopus nu būs pieejama visplašākā ar e-pārvaldi un pašu sekretariāta darbību saistītā informācija. Prognozēts, ka daudzus varētu interesēt sadaļa “Programmas. Projekti”, piemēram, tur publicēta publiskai apspriešanai nodotā sociāli ekonomiskā programma “E-Latvija 2005 - 2008”.
Tā kā nākotnē iecerēts mājaslapu papildināt ar interaktīvo sadaļu, gaidāma arī diskusiju lapa.
Mājas lapā var uzdot ar e-pārvaldi saistītus jautājumus. I.Gudele sola, ka sekretariāta darbinieki izskatīs visus jautājumus un atbildēs tiem sūtītājiem, kuri būs norādījuši savu e-pasta adresi un vārdu.

Ilze Apine, “LV”
ilze.apine@vestnesis.lv

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!