• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par degvielas kontrabandas kravas konfiskāciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.09.2000., Nr. 311/312 https://www.vestnesis.lv/ta/id/10411

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tagad nākamie jūrnieki - tuvāk jūrai - Daugavgrīvā

Vēl šajā numurā

06.09.2000., Nr. 311/312

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par degvielas kontrabandas kravas konfiskāciju

Daugavpils tiesa ir pieņēmusi lēmumu konfiscēt 18 cisternas dīzeļdegvielas, kas Latvijā tika ievesta kā kontrabanda, deklarējot to kā krāšņu kurināmo un nenomaksājot valstij nodokļus 151 tūkstoša latu apjomā. Šī ir lielākā konfiscētā kontrabandas degvielas krava, par ko uzreiz pēc kravas aizturēšanas jūlijā informēja finansu ministrs Gundars Bērziņš.

Finansu ministrs G.Bērziņš pauž gandarījumu, ka šī lieta ir novesta līdz galam un VID pieņemtais lēmums apstiprināts arī tiesā. Kā zināms, ministrs jau kopš kravas aizturēšanas brīža pievērsa īpašu uzmanību šim gadījumam, ņemot vērā milzīgo kontrabandas apjomu un naudas summu, ko SIA "Dinaburga nafta" nebija samaksājusi valstij.

Ministrs ir gandarīts, ka šis gadījums ir atklāts un kontrabandas ievedējiem piemērots attiecīgs sods. G.Bērziņš ir pārliecināts, ka šāds liktenis gaida arī jebkuru citu cilvēku vai firmu, kas nodarbosies ar degvielas kontrabandu, jo Latvijā arvien lielāka uzmanība tiek pievērsta degvielas akcīzes nodokļa iekasēšanai un kontrabandas samazināšanai.

Finansu ministrijas  preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!