• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas ārlietu ministra un Krievijas vēstnieka tikšanos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.03.2005., Nr. 47 https://www.vestnesis.lv/ta/id/104159

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Lietuvas tieslietu ministriju sadarbību

Vēl šajā numurā

22.03.2005., Nr. 47

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas ārlietu ministra un Krievijas vēstnieka tikšanos

Piektdien, 18. martā, ārlietu ministrs Artis Pabriks tikās ar Krievijas Federācijas vēstnieku Latvijā Viktoru Kaļužniju. Ārlietu ministrs pauda gandarījumu par Krievijas puses principālo piekrišanu priekšlikumiem sadarbības veicināšanai, kurus ministrs vairākkārt bija paudis iepriekš, tai skaitā robežlīguma parakstīšanu pēc iespējas drīzākā laikā, kā arī Latvijas un Krievijas ekspertu tikšanos par starpvaldību komisijas darbības atjaunošanu. Pārrunāti arī konkrēti datumi šādu tikšanos rīkošanai.
Artis Pabriks arī vērsa vēstnieka uzmanību un izteica patiesu neizpratni par Krievijas puses nepamatotajiem pārmetumiem Latvijai cilvēktiesību un minoritāšu jautājumos, kas pēdējās nedēļās parādījušies plašsaziņas līdzekļos, gan arī starptautiskajos forumos. Viņš norādīja, ka šādi valsts amatpersonu izteikumi masu plašsaziņas līdzekļos un starptautiskajos forumos neveicina pragmatiskas un abpusēji izdevīgas attiecības starp abām kaimiņvalstīm.

Dagnija Stuķēna, ārlietu ministra preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!