• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.03.2005., Nr. 49 https://www.vestnesis.lv/ta/id/104334

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

24.03.2005., Nr. 49

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Grantu programma:
Sabiedrības integrācijas veicināšana Latvijā
nr. 2003/004-979-01-01

Sabiedrības integrācijas fonds izsludina projektu pieteikumu konkursu sabiedrības integrācijas projektiem Latvijas Republikā, kuri tiks finansēti ar Eiropas Kopienas PHARE Nacionālās programmas finansiālu atbalstu. Vadlīnijas projektu pieteicējiem un projekta pieteikuma formas pieejamas Sabiedrības integrācijas fonda birojā, Brīvības ielā 40-39, Rīgā, LV-1050, apmeklētāju laiks: darba dienās no plkst. 10 līdz 12 un no plkst. 14 no 16, vai fonda interneta lapā: www.lsif.lv. Projektu pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 2005.gada 24.maijs, līdz plkst. 16.
Informatīvie semināri par projektu konkursu notiks Daugavpilī, Rēzeknē, Gulbenē, Liepājā, Ventspilī un Rīgā laikā no š.g. 11. līdz 22. aprīlim. Sīkāka informācija par semināriem būs pieejama fonda interneta lapā: www.lsif.lv, pieteikšanās semināriem pa tālruni 7281752.
Jautājumus par projektu pieteikumu sagatavošanu lūdzam sūtīt pa e-pastu: sandra@lsif.lv vai pa faksu 7078224, norādot atsauci uz šo projektu konkursu.

Grantu programma:
Pilsoniskās sabiedrības attīstība
un stiprināšana
Mikroprojekti un makroprojekti
nr. 2003/004-979-01-02

Sabiedrības integrācijas fonds izsludina projektu pieteikumu konkursu pilsoniskās sabiedrības attīstības projektiem Latvijas Republikā, kuri tiks finansēti ar Eiropas Kopienas PHARE Nacionālās programmas finansiālu atbalstu. Vadlīnijas projektu pieteicējiem un projekta pieteikuma formas pieejamas Sabiedrības integrācijas fonda birojā, Brīvības ielā 40-39, Rīgā, LV-1050, apmeklētāju laiks: darba dienās no plkst. 10 līdz 12 un no plkst. 14 līdz 16, vai fonda interneta lapā: www.lsif.lv. Projektu pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 2005.gada 25.maijs, līdz plkst. 16.
Informatīvie semināri par projektu konkursu notiks Daugavpilī, Rēzeknē, Gulbenē, Liepājā, Ventspilī un Rīgā laikā no š.g. 11. līdz 22. aprīlim. Tuvāka informācija par semināriem būs pieejama fonda interneta lapā: www.lsif.lv, pieteikšanās semināriem pa tālruni 7281752.
Jautājumus par projektu pieteikumu sagatavošanu lūdzam sūtīt pa e-pastu: geslere@lsif.lv vai pa faksu: 7078216, norādot atsauci uz šo projektu konkursu.

Atklāts konkurss

Ventspils brīvostas pārvalde izsludina atklātu konkursu
Dīzeļdegvielas piegāde Ventspils brīvostas pārvaldes kuģiem
Konkursa nolikumu var saņemt Ventspils brīvostas pārvaldē Jāņa ielā 19, Ventspilī. Pieteikumi jāiesniedz Ventspils brīvostas pārvaldē Jāņa ielā 19 līdz 2005.gada 7.aprīlim. Informācija pa tālr. 3602302.

Cenu aptauja

Zilākalna pagasta pašvaldības SIA “Zilaiskalns-127” izsludina cenu aptauju apkures katlu iegādei (jauda – 1 MW). Kurināšana ar oglēm vai malku.
Piedāvājums jāiesniedz Zilākalna pagasta padomē (Zilaiskalns Imanta 7) līdz 10.04.2005. Tālr. uzziņām 4257469, 9497362.

ERAF.PNG (10426 bytes)

Informācija presei
VRAA uz laiku pārtrauc projektu pieteikumu pieņemšanu grantu shēmā
“Atbalsts ieguldījumiem uzņēmumu attīstībā īpaši atbalstāmajās teritorijās”
22.03.2005.

Valsts reģionālās attīstības aģentūra (VRAA) paziņo, ka ar 2005.gada 29.martu uz laiku tiek pārtraukta projektu pieteikumu pieņemšana ES struktūrfondu līdzfinansējuma saņemšanai valsts atbalsta programmas „Īpaši atbalstāmo teritoriju uzņēmējdarbības (komercdarbības) attīstība” grantu shēmā „Atbalsts ieguldījumiem uzņēmumu attīstībā īpaši atbalstāmajās teritorijās”.
Kopš projektu pieteikumu pieņemšanas uzsākšanas no 2004.gada 18.oktobra līdz šā gada 22.martam VRAA ir reģistrēti 87 projektu pieteikumi, visi grantu shēmā „Atbalsts ieguldījumiem uzņēmumu attīstībā īpaši atbalstāmajās teritorijās”. VRAA Projektu pieņemšanas nodaļā pieņemto projektu skaits grantu shēmā “Atbalsts ieguldījumiem uzņēmumu attīstībā īpaši atbalstāmajās teritorijās” ir sasniedzis maksimālo pieejamo finansējumu – 3 (trīs) miljonu latu.
Projektu pieteikumu pieņemšana grantu shēmā “Atbalsts ieguldījumiem uzņēmumu attīstībā īpaši atbalstāmajās teritorijās” atsāksies tiklīdz ES struktūrfondu uzraudzības komitejā tiks apstiprināts finansējuma palielinājums minētajai grantu shēmai.
VRAA joprojām turpinās projektu pieteikumu pieņemšana grantu shēmā “Procentu likmju subsīdijas”, kā arī VRAA speciālisti turpina konsultēt savus klientus par projektu pieteikumu izstrādi, prasībām un iesniegšanas kārtību.
Par projektu pieteikumu atkārtotu pieņemšanu informācija tiks ievietota presē un VRAA mājas lapā www.vraa.gov.lv.
Līdz šā gada 22.martam VRAA ir noslēgusi 13 līgumus ar projektu pieteicējiem par ERAF līdzfinansējuma saņemšanu.

ERAF.PNG (10426 bytes)

AICINA IESNIEGT PROJEKTU PIETEIKUMUS

Valsts reģionālās attīstības aģentūra (VRAA), balstoties uz LR Ministru kabineta apstiprinātajiem grozījumiem Ministru kabineta noteikumos nr.65 „Lēmuma pieņemšanas kārtība par ienākuma nodokļa maksātāja saimnieciskās darbības attīstības projekta atbilstību īpaši atbalstāmās teritorijas attīstības programmai”, aicina ienākuma nodokļa maksātājus, kas ir reģistrēti un darbojas īpaši atbalstāmajās teritorijās, iesniegt attīstības projektu pieteikumus nodokļu atvieglojumu saņemšanai saskaņā ar likumiem “Par uzņēmuma ienākuma nodokli” un “Par iedzīvotāju ienākuma nodokli”.
Projektu pieteikumi tiek pieņemti sākot ar š.g.29.martu, katru darba dienu, VRAA, Elizabetes ielā 19, 4. stāvā, Projektu pieņemšanas nodaļā (klientu ērtībai projektu iesniegšanas laiku lūdzam saskaņot iepriekš pa tālr. 7114703 Ilga Arcimoviča).
Projekta pieteikuma veidlapas var saņemt:
• VRAA mājas lapā – www.vraa.gov.lv;
• VRAA – Informācijas un konsultāciju nodaļā (tālr. 7504273), Rīgā, Elizabetes ielā 19;
• elektroniski ar e-pasta starpniecību, nosūtot informācijas pieprasījumu uz VRAA e-pasta adresi – vraa@vraa.gov.lv.

GAZE.PNG (97318 bytes)

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!