• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 24. martā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.03.2005., Nr. 49 https://www.vestnesis.lv/ta/id/104354

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Trīspadsmitais "binoklis" vēstures patiesai izpratnei

Vēl šajā numurā

24.03.2005., Nr. 49

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 24. martā

Ministru prezidents Aigars Kalvītis iepazīstas ar Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas rīcības plānu. Piedalās reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis un valsts sekretāre Ilze Kukute.

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa atklāj Rēzeknes pilsētas tiesas renovēto ēku un pēcpusdienā apmeklē Jēkabpils cietumu.

Finanšu ministrijā notiek Nacionālās sporta padomes sēde, ko vada finanšu ministrs Oskars Spurdziņš. Piedalās arī veselības ministrs Gundars Bērziņš.

Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete apmeklē Valsts Priekuļu lauksaimniecības tehnikumu, lai klātienē izvērtētu situāciju lauksaimniecības profesionālajā izglītībā, uzklausītu problēmas un spriestu par iespējamajiem risinājumiem. Ministre Priekuļos tiekas ar zemkopības ministru Mārtiņu Rozi un Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes pārstāvjiem.

Vides ministrijā notiek Investīciju projektu apstiprināšanas komisijas sanāksme, kurā piedalās vides ministrs Raimonds Vējonis.

Īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Ainars Latkovskis tiekas ar Politiski represēto apvienības pārstāvjiem.

Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības priekšsēdētājs Pēteris Krīgers tiekas ar Vācijas vēstniecības Rīgā sociālo lietu referentu Rolfu Jēgeru, lai pārrunātu Vācijas Ekonomikas un Darba lietu ministrijas finansēta semināra organizēšanas iespēju Latvijā par Latvijas pilsoņu darbu citās Eiropas Savienības valstīs un ar to saistītajām problēmām.

Uz kuģa “Varonis” notiek tradicionālā Jūras spēku kuģu krustmāšu un kuģu komandieru tikšanās. Pasākumā piedalās 11 krustmātes, Nacionālo bruņoto spēku komandieris viceadmirālis Gaidis Andrejs Zeibots un Jūras spēku komandieris komandkapteinis Aleksandrs Pavlovičs.

Turcijā Ekonomikas minis-trijas pārstāvji piedalās Pasau-les bankas un Turcijas valdības organizētajā Ceturtajā zināšanu ekonomikas forumā.

Kultūras ministrijā tiek parakstīts Rundāles pils muzeja, a/s “Aizkraukles banka” un Latvijas Kultūras fonda nodomu protokols par atbalsta programmu Rundāles pils attīstībai.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!