• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Atvērts "tilts" biznesa kontaktiem uz Norvēģiju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.03.2005., Nr. 50 https://www.vestnesis.lv/ta/id/104551

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dāvājot sapni, reproducēti smagi slimo bērnu darbi

Vēl šajā numurā

30.03.2005., Nr. 50

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Atvērts “tilts” biznesa kontaktiem uz Norvēģiju

Šodien, 30.martā, Oslo (Norvēģijā) tiek oficiāli atvērta Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) pārstāvniecība.

Lai Norvēģijas uzņēmējus iepazīstinātu ar Latvijas biznesa vidi, investīciju un sadarbības iespējām, pirms pārstāvniecības svinīgās atklāšanas notiks seminārs “Exploring Latvia”. Semināru atklās Latvijas vēstnieks Norvēģijā Māris Klišāns, savukārt par Norvēģijas uzņēmēju biznesa iespējām Latvijā informēs Latvijas ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš, LIAA direktors Andris Ozols un pārstāvniecības Norvēģijā vadītājs Ivo Urbanovičs.

Kā uzsvēris LIAA direktors Andris Ozols, LIAA pārstāvniecība un sadarbības tīkls nodrošina aģentūras pakalpojumu pieejamību ikvienam uzņēmējam un kalpo par tiltu uz svarīgākajiem ārvalstu tirgiem un ārvalstu uzņēmējiem uz Latviju.
LIAA ārvalstu pārstāvniecības strādā kopš 2003.gada. Tās tika izveidotas, lai veicinātu Latvijas eksportu un piesaistītu ārvalstu investīcijas, palīdzētu Latvijas uzņēmējiem sākt darbību un nostiprināties ārvalstu tirgos. Pārstāvniecības arī sekmē Latvijas atpazīstamību ārvalstīs un iepazīstina ārvalstu kompānijas ar Latvijas biznesa iespējām, eksporta un investīciju projektiem.
Pašlaik LIAA ir deviņas pārstāvniecības ārvalstīs – Vācijā, Zviedrijā, Francijā, Krievijā, Apvienotajā Karalistē, Kazahstānā, Nīderlandē, Dānijā un Norvēģijā.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!