• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pasniedz Teātra savienības balvas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.03.2005., Nr. 50 https://www.vestnesis.lv/ta/id/104557

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 30. martā

Vēl šajā numurā

30.03.2005., Nr. 50

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pasniedz Teātra savienības balvas

Eduarda Smiļģa muzejā 29.martā tika svinēta Starptautiskā teātra diena, ko pēc tradīcijas pavada Teātra darbinieku savienības balvu pasniegšana. Lilitas Bērziņas balvu saņēma Nacionālā teātra aktrise Dace Bonāte, Helēnas Tangijevas-Birznieces balvu – Latvijas Nacionālās operas baleta soliste Jūlija Gurviča un Eduarda Smiļģa balvu – režisore Māra Ķimele. Pirmo reizi tika pasniegta Harija Liepiņa balva. To saņēma Nacionālā teātra aktieris Ivars Puga. Apgāds “Pētergailis” laureātus iepriecināja ar mākslas grāmatām, bet teātru kolektīvi, kas svētku rīta cēlienā bija parādījuši labākas zināšanas dažnedažādākās dzīves jomās, saņēma arī “Zinātnes” dāvanu kartes.

“LV” informācija

Uzziņai

Valsts vienotās bibliotēku informācijas sistēmas jeb Gaismastīkla ieviešana ir viena no Latvijas Nacionālās bibliotēkas projekta sastāvdaļām. Aptuveni 2000 valsts un pašvaldību bibliotēkas tiks nodrošinātas ar datortehniku, interneta pieslēgumu un nepieciešamo programmatūru, tiks apmācīti bibliotēku darbinieki, lai viņi spētu efektīvi strādāt jaunajos apstākļos. Turklāt visas šīs bibliotēkas tiks saslēgtas vienotā tīklā, lai ikviens interesents varētu atrast, kurā Latvijas bibliotēkā atrodas viņam nepieciešamā informācija, kā arī to pasūtīt un saņemt sev izdevīgā vietā.

AKTIERU10.PNG (101001 bytes)
Māra Ķimele

AKTIERU02.PNG (37677 bytes)
Ivars Puga
Foto: Imants Prēdelis

AKTIERU07.PNG (95738 bytes)
Dace Bonāte
AKTIERU08.PNG (53211 bytes)
Jūlija Gurviča

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!