• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par NATO ģenerālsekretāra vēstījumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.03.2005., Nr. 50 https://www.vestnesis.lv/ta/id/104569

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par sabiedrības integrācijas projektiem, kas saistoši Latvijai

Vēl šajā numurā

30.03.2005., Nr. 50

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par NATO ģenerālsekretāra vēstījumu

Ir pagājis gads, kopš Latvija un sešas jaunās dalībvalstis svinīgā ceremonijā Valsts departamentā Vašingtonā iesniedza Ziemeļatlantijas līguma ratifikācijas dokumentus, tādējādi kļūstot par pilntiesīgām NATO dalībvalstīm. Tādēļ alianses ģenerālsekretārs Jāps de Hops Shefers ir paziņojis sekojošo:
“Latvijas un sešu citu jauno dalībvalstu pievienošanās NATO pirms gada ir devusi savu labumu ne tikai Latvijai, bet arī NATO un kopumā visa eiroatlantiskā reģiona drošībai. Visas septiņas jaunās dalībvalstis pilnībā piedalās to vērtību veicināšanā, kas padara NATO par patiesu sadarbības, demokrātijas un miermīlīgu attiecību simbolu. Tām ir konstruktīva loma NATO Padomē, palīdzot aliansei sasniegt vienprātību. Tāpat tās sniedz reālu un nozīmīgu militāro ieguldījumu, piedaloties alianses operācijās vitāli stratēģiski svarīgos reģionos un uzņemoties saistības padarīt NATO spējas vēl piemērotākas jaunajai drošības videi. Latvija un sešas citas valstis, kas pērn pievienojās aliansei, ir pilnībā iekļāvušās NATO ģimenē.”

Ārlietu ministrijas Preses centra un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!