• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Saeimas Cilvēktiesību komisijas pārstāvjiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.03.2005., Nr. 50 https://www.vestnesis.lv/ta/id/104579

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Vānes pagasta iedzīvotājiem

Vēl šajā numurā

30.03.2005., Nr. 50

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Saeimas Cilvēktiesību komisijas pārstāvjiem

Valsts prezidente vakar, 29.martā, Rīgas pilī tikās ar Saeimas Cilvēktiesību komisijas pārstāvjiem, lai pārrunātu tiesībsarga likumprojekta virzību. Komisijas priekšsēdētāja Ingrīda Circene pateicās prezidentei par likumprojekta jautājuma aktivizēšanu saistībā ar tiesībsarga institūcijas iedibināšanu. Prezidente un komisijas pārstāvji bija vienisprātis par tiesībsarga likuma nepieciešamību, atzīmējot likumprojektā paredzēto reģionālo nodaļu nozīmi tiesiskās palīdzības sniegšanā cilvēkiem Latvijā. Prezidente uzsvēra, ka tiesībsarga likumprojekta izstrādāšanā ir ieguldīts daudz pūļu un saņemts arī ārvalstu atbalsts un pieredze.
Komisija informēja prezidenti par dažādiem aspektiem saistībā ar tuvākajā laikā komisijā izskatāmajiem likumiem – Pacientu tiesību likumu, Psihiatrijas likumu, kā arī par darbu pie Radio un televīzijas likuma.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!