• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.03.2005., Nr. 51 https://www.vestnesis.lv/ta/id/104643

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem, maksātnespējas, bankroti

Vēl šajā numurā

31.03.2005., Nr. 51

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Paziņojums par akcionāru sapulci

Akciju sabiedrības “RIKON” valde ziņo, ka kārtēja sabiedrības akcionāru sapulce notiks 2005.gada 20.aprīlī rūpnīcas sapulču zālē Rīgā, Tvaika ielā 68b. Akcionāru reģistrācija – no pulksten 14. Nepieciešams uzradīt pasi vai citu personu apliecinošu dokumentu.
Darba kārtībā:
1. Valdes ziņojums par 2004.gada darbības rezultātiem.
2. Zvērināta revidenta ziņojums.
3. A/s 2004.gada pārskata apstiprināšana.
4. Priekšsēdētāju un valdes locekļu atbrīvošana no atbildības par darbību 2004.gadā.
5. 2004.gada peļņas sadale.
6. Dažādi jautājumi.
Ar pilnsapulcē apspriežamo jautājumu lēmumu projektiem akcionāri var iepazīties, sākot no 7.aprīļa, rūpnīcas “RIKON” ofisā pie sekretāres darbdienās no pulksten 9 līdz 16. Informācija pa tālr. 7393156.

A/s “RIKON” valde

Paziņojums par AS “Rīgas starptautiskā autoosta” ārkārtas akcionāru sapulci

Pēc akcionāra S.Serdjukova, AS “Rīgas starptautiskā autoosta” 25,5% akciju īpašnieka, pieprasījuma tiek sasaukta AS “Rīgas starptautiskā autoosta” ārkārtas akcionāru sapulce, kas notiks 2005.gada 10.maijā pulksten 17 Rīgā, Prāgas ielā 1, 413.kabinetā.
Darba kārtībā:
1. Par AS “Rīgas starptautiskā autoosta” 2004.gada 16.septembra ārkārtas akcionāru pilnsapulces lēmuma darba kārtības 6.jautājuma AS “Rīgas starptautiskā autoosta” padomes un valdes atalgojums un garantijas” atcelšanu.
2. Par grozījumiem AS “Rīgas starptautiskā autoosta” statūtos.
3. Par AS “Rīgas starptautiskā autoosta” padomes locekļu Gunta Pilsuma un Leonarda Teņa atcelšanu no padomes locekļu amata.
4. Par AS “Rīgas starptautiskā autoosta” padomes pārvēlēšanu.
5. Par AS “Rīgas starptautiskā autoosta” padomes locekļu Aināra Dobrozes, Oļgerta Vītiņa un Gata Zariņa atcelšanu no amata un padomes atlaišanu.
6. AS “Rīgas starptautiskā autoosta” padomes ievēlēšana.
7. Par AS “Rīgas starptautiskā autoosta” padomes atalgojumu un garantijām.
8. Par neuzticības izteikšanu AS “Rīgas starptautiskā autoosta” valdes locekļiem Vairai Gromulei, Jānim Briedītim un Orvilam Heniņam.
Akcionāru reģistrēšana pilnsapulces dienā – 2005.gada 10.maijā – no pulksten 16 līdz plkst. 16.45 pilnsapulces norises vietā.
Akcionāri var piedalīties pilnsapulcē personiski vai ar savu pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību.
Akcionāriem, kuru akcijas ir iegrāmatotas vērtspapīru kontā bankā vai brokeru sabiedrībā, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments un vērtspapīru konta turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta akciju bloķēšana.
Fizisko personu izsniegtām pilnvarām jābūt notariāli apstiprinātām.
Akcionāri var pieteikt savu akciju bloķēšanu savam vērtspapīru konta turētājam ne vēlāk kā līdz 2005.gada 27.aprīļa darbdienas beigām.
Ar lēmumu un citu darba kārtībā minēto dokumentu projektiem akcionāri var iepazīties, sākot ar 2005.gada 25.aprīli Rīgā, Prāgas ielā 1, 415.kabinetā, darbdienās no pulksten 10 līdz 16, papildinformācija pa tālr. 7503646.
AS “Rīgas starptautiskā autoosta” valdes priekšsēdētāja akcionāriem nepieciešamo informāciju sniegs pirmdienās no pulksten 16 līdz 17.

AS “Rīgas starptautiskā autoosta” valde

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!