• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par valsts budžeta līdzekļiem speciālistu sagatavošanai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.03.2005., Nr. 51 https://www.vestnesis.lv/ta/id/104675

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par VID Finanšu policijas pārvaldes darbu 2004.gadā

Vēl šajā numurā

31.03.2005., Nr. 51

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par valsts budžeta līdzekļiem speciālistu sagatavošanai

30.martā tika parakstīti vienošanās protokoli Kultūras ministrijas līgumiem ar Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmiju, Latvijas Kultūras akadēmiju un Latvijas Mākslas akadēmiju, kas paredz konkrēta speciālistu skaita sagatavošanu par valsts budžeta līdzekļiem 2005.gadā.
Vienošanās protokols Kultūras ministrijas un Latvijas Mākslas akadēmijas līgumam paredz, ka 2005.gadā no valsts budžeta tiek finansētas 506 studiju vietas un šim vietu skaitam valsts budžeta dotācija no vispārējiem ieņēmumiem ir 1 012 712 latu. Ministrija un akadēmija vienojušās, ka 2005.gadā augstskolai jāsagatavo 142 speciālisti. Plānotie izdevumi sociālajam nodrošinājumam uz vienu no valsts budžeta finansējamo studiju vietu ir šādi: profesionālajās pamatstudiju un augstākā līmeņa studiju programmās – 137 lati, doktora studiju programmās – 700 latu.
Vienošanās protokols Kultūras ministrijas un Latvijas Kultūras akadēmijas līgumam paredz, ka 2005.gadā no valsts budžeta tiek finansētas 288 studiju vietas un šim vietu skaitam valsts budžeta dotācija no vispārējiem ieņēmumiem ir 518 392 lati. Ministrija un akadēmija vienojušās, ka 2005.gadā augstskolai jāsagatavo 80 speciālistu. Plānotie izdevumi sociālajam nodrošinājumam uz vienu no valsts budžeta finansējamo studiju vietu ir šādi: profesionālajās pamatstudiju un augstākā līmeņa studiju programmās – 121 lats, doktora studiju programmās – 696 lati.
Vienošanās protokols Kultūras ministrijas un Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas līgumam paredz, ka 2005.gadā no valsts budžeta tiek finansētas 398 studiju vietas un šim vietu skaitam valsts budžeta dotācija no vispārējiem ieņēmumiem ir 1 253 095 lati. Ministrija un akadēmija vienojušās, ka 2005.gadā augstskolai jāsagatavo 119 speciālistu. Plānotie izdevumi sociālajam nodrošinājumam uz vienu no valsts budžeta finansējamo studiju vietu ir šādi: profesionālajās pamatstudiju un augstākā līmeņa studiju programmās – 113 lati, doktora studiju programmās – 696 lati.
Vienošanās protokolus parakstīja kultūras ministre Helēna Demakova, Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija rektors Juris Karlsons, Kultūras akadēmijas rektors Jānis Siliņš un Latvijas Mākslas akadēmijas rektors Jānis Andris Osis.

Gunda Ignatāne, kultūras ministres preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!