• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par konkursu Finanšu ministrijas logo izstrādei. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.03.2005., Nr. 51 https://www.vestnesis.lv/ta/id/104681

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par valsts budžeta līdzekļiem speciālistu sagatavošanai

Vēl šajā numurā

31.03.2005., Nr. 51

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par konkursu Finanšu ministrijas logo izstrādei

Finanšu ministrija ir izsludinājusi ideju konkursu Finanšu ministrijas logotipa (logo) izstrādei, lai tiktu radīts viens grafiskais simbols, kuru varētu lietot visiem Finanšu ministrijas informatīvajiem, kā arī cita veida materiāliem un tie būtu viegli atpazīstami kā oficiāli Finanšu ministrijas izdevumi.
Finanšu ministrija vēlas, lai tās potenciālais logo atspoguļotu tās galvenās atbildības jomas (budžets, nodokļi, muitas politika, ES nauda), kā arī paustu tās vērtības – stabilitāti, uzticamību un profesionalitāti.
Izstrādātie logo priekšlikumi jāiesniedz Finanšu ministrijas Komunikācijas departamentā Smilšu ielā 1, 212.kabinetā līdz 2005.gada 22.aprīlim plkst.17. Konkursa priekšlikumā jāiekļauj logo vizuālā un idejiskā risinājuma izstrādne.
Konkursā iesniegtos logo priekšlikumus izvērtēs Finanšu ministrijas Izdevniecības lietu padome, ar konkursa uzvarētāju tiks noslēgts līgums. Konkursa dalībniekiem tiek piedāvāts iepazīties arī ar līguma projektu.

Finanšu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!