• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ES konstitucionālo līgumu kompaktdiska formātā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.04.2005., Nr. 53 https://www.vestnesis.lv/ta/id/105091

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par esošo ganību platību saglabāšanu Latvijā

Vēl šajā numurā

05.04.2005., Nr. 53

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ES konstitucionālo līgumu kompaktdiska formātā

Ārlietu ministrija sadarbībā ar Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā, nevalstisko organizāciju Eiropas kustība Latvijā un Team Europe lektoriem ir sagatavojusi interaktīvu mācību palīgmateriālu skolotājiem kompaktdiska (CD) formātā par ES konstitucionālo līgumu.
Interaktīvajā materiālā apkopota informācija par Līgumu par Eiropas konstitūciju – bukleti, faktu lapas, kopsavilkumi, pilns līguma teksts ar pielikumiem latviešu valodā, kā arī PowerPoint prezentācija par līgumu un prezentāciju papildinošs informatīvs materiāls.
Pirmos diskus paredzēts izplatīt Latvijas sociālo zinātņu skolotājiem Eiropas Savienības informācijas aģentūras rīkotajos semināros. Prezentācija par līgumu ir pieejama arī Ārlietu ministrijas mājas lapā. Interesenti diskus var saņemt arī Ārlietu ministrijā.
Šis CD ir daļa no Ārlietu ministrijas rīkotajām aktivitātēm sabiedrības informēšanai par Līgumu par Eiropas konstitūciju. Ārlietu ministrs Artis Pabriks kopš līguma parakstīšanas pagājušā gada oktobrī vairākkārt ir ticies ar masu mediju pārstāvjiem, augstskolu studentiem un skolēniem dažādās Latvijas pilsētās, lai pārrunātu aktuālos jautājumus par ES konstitucionālo līgumu.

Ārlietu ministrijas Preses centra un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!