• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par gatavošanos ASV prezidenta vizītei Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.04.2005., Nr. 53 https://www.vestnesis.lv/ta/id/105105

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas atbalstu Maķedonijas integrācijai NATO

Vēl šajā numurā

05.04.2005., Nr. 53

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par gatavošanos ASV prezidenta vizītei Latvijā

1.aprīlī Ministru prezidenta Aigara Kalvīša vadībā uz pirmo sanāksmi pulcējās darba grupa, lai koordinētu jautājumus un pieņemtu lēmumus, kas saistīti ar ASV prezidenta Džordža Buša vizīti Latvijā 2005.gada 6. un 7.maijā.
Kā uzsvēra Ministru prezidents A.Kalvītis, nepieciešams intensīvs un koordinēts darbs visām institūcijām un dienestiem, jo “ASV prezidenta vizīte ir nozīmīgs desmitgades notikums mūsu valstij”.
Sanāksmes laikā pārrunāti Ekonomikas, Iekšlietu, Aizsardzības, Satiksmes un Ārlietu ministrijai, Rīgas domei, kā arī drošības struktūrām veicamie uzdevumi, lai sagatavotos šonedēļ paredzētajai kopīgajai Latvijas un ASV vizītes sagatavošanas darba grupu tikšanās sanāksmei.
Veiksmīgas vizītes sagatavošanas nodrošināšanai tiks izveidotas divas apakšgrupas – Iekšlietu un Aizsardzības ministrija koordinēs drošības jautājumus, savukārt Ārlietu ministrija koordinēs darba grupu, kurā darbosies Valsts prezidenta kancelejas, Ekonomikas ministrijas un Latvijas institūta pārstāvji, lai sagatavotu priekšlikumus Latvijas tēla starptautiskajai publicitātei.

Aivis Freidenfelds, MK preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!