• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005. gada 29. marta sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.04.2005., Nr. 55 https://www.vestnesis.lv/ta/id/105282

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Atbildes uz deputātu iesniegtajiem jautājumiem 2005. gada 23. martā

Vēl šajā numurā

07.04.2005., Nr. 55

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005. gada 29. marta sēdē

1. Sēdē izskatīja divus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.
2. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 28.marta līdz 3.aprīlim.
3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts A.Kiršteins iekļauts Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Sabiedrības integrācijas apakškomisijā.
4. Apstiprināja izdevumu tāmi Ukrainas parlamenta priekšsēdētāja V.E.Volodimira Litvina oficiālajai vizītei Latvijā 2005.gada 29. un 30.martā.
5. Nolēma nodot mandātu un iesniegumu komisijai Ē.Škapara iesniegumu par Saeimas deputāta mandāta nolikšanu, Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja A.Cimdara iesniegumu, ka nākamais deputāta kandidāts no partijas “Jaunais laiks” deputātu kandidātu saraksta Rīgas vēlēšanu apgabalā ir Inese Krastiņa, kā arī Ineses Krastiņas iesniegumu, kurā viņa piekrīt kļūt par Saeimas deputāti.
6. Nolēma nodot mandātu un iesniegumu komisijai B.Brigmanes iesniegumu par Saeimas deputāta mandāta nolikšanu, Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja A.Cimdara iesniegumu, ka nākamais deputāta kandidāts no partijas “Jaunais laiks” deputātu kandidātu saraksta Rīgas vēlēšanu apgabalā ir Anita Kalniņa, kā arī Anitas Kalniņas iesniegumu, kurā viņa piekrīt kļūt par Saeimas deputāti.
7. Pieņēma lēmumu par pilnvarojumu Saeimas Juridiskā biroja vadītājam Gunāram Kusiņam pārstāvēt Saeimu Satversmes tiesā.
8. Nolēma nodot Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijai Nacionālās radio un televīzijas padomes priekšsēdētāja I.Rākina iesniegumu par viņa kā Nacionālās radio un televīzijas padomes locekļa pilnvaru izbeigšanos.
9. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas lietu komisijas konsultanšu L.Stelpes, A.Seržānes, D.Rožlapas, Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas konsultanta A.Capāna un Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas konsultanta J.Šinta komandējumu uz Briseli (Beļģija) no 2005.gada 30.marta līdz 1.aprīlim.
10. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:
1) Ārlietu komisijas priekšsēdētāja A.Kiršteina un komisijas konsultanta A.Jefimova pārskatu par komandējumu uz Luksemburgu no 2005.gada 13.marta līdz 15.martam;
2) Eiropas padomes parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja A.Bērziņa, delegācijas locekļu J.Dobeļa un B.Cileviča pārskatu par komandējumu uz Parīzi (Francija) 2005.gada 16.martā;
3) deputātes L.Mūrnieces pārskatu par komandējumu uz Briseli (Beļģija) 2005.gada 14. un 15.martā;
4) Saeimas priekšsēdētājas I.Ūdres pārskatu par komandējumu uz Armēniju no 2005.gada 6.marta līdz 9.martam;
5) Saeimas priekšsēdētājas I.Ūdres pārkatu par komandējumu uz Viļņu (Lietuva) 2005.gada 11. un 12.martā;
6) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja biedra Dz.Rasnača un komisijas konsultantes D.Rožlapas pārskatu par komandējumu uz Briseli (Beļģija) 2005.gada 17. un 18.martā;
7) deputāta J.Dobeļa pārskatu par komandējumu uz Parīzi (Francija) no 2005.gada 15.marta līdz 17.martam;
8) Eiropas Savienības informācijas centra konsultantes I.Bukšas pārskatu par komandējumu uz Māstrihtu (Nīderlande) no 2005.gada 16.marta līdz 18.martam;
9) Eiropas lietu komisijas konsultantes A.Seržānes pārskatu par komandējumu uz Briseli (Beļģija) 2005.gada 14. un 15.martā;
10) Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājas J.Stalidzānes pārskatu par komandējumu uz Varšavu (Polija) no 2005.gada 24.februāra līdz 26.februārim.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!