• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par pieteikšanos uz grantiem praksei Ziemeļvalstīs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.04.2005., Nr. 55 https://www.vestnesis.lv/ta/id/105344

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par atbalstu pārmaiņu skartiem darba ņēmējiem un reģioniem

Vēl šajā numurā

07.04.2005., Nr. 55

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par pieteikšanos uz grantiem praksei Ziemeļvalstīs

Ziemeļu Ministru padomes birojs Latvijā ir pagarinājis pieteikumu iesniegšanas termiņu grantu programmai “NordProLink” līdz šā gada 2.maijam (pasta zīmogs).
Programma “NordProLink” (Nordic Professional Links) piedāvā iespēju privāto mazo un vidējo uzņēmumu darbiniekiem praktizēties savā specialitātē kādā no maziem vai vidējiem uzņēmumiem Ziemeļvalstīs. Piedaloties konkursā un izmantojot “NordProLink” piedāvātās iespējas, jaunie profesionāļi var iepazīties ar Ziemeļvalstu uzņēmumu darbu, bagātināt pieredzi, nodibināt jaunus vai paplašināt jau esošos biznesa kontaktus, kā arī veicināt uzņēmumu sadarbību.
Lai pretendētu uz grantu, kandidātiem ir jābūt vecumā no 20 gadiem strādājošiem privātā mazā vai vidējā uzņēmumā (līdz 250 darbiniekiem), vismaz viena gada darba pieredzei, darba devēja atbalstam dalībai programmā, nodibinātiem kontaktiem ar Ziemeļvalsts uzņēmumu, kā arī labām angļu vai attiecīgās Ziemeļvalsts valodas zināšanām.
“NordProLink” programmas pašu kandidātu uzdevums ir sameklēt atbilstošu uzņēmumu kādā no Ziemeļvalstīm un vienoties par prakses iespējām tajā, paredzot prakses laiku no vienas līdz četrām nedēļām. Grantu programma apmaksā ceļa un uzturēšanās izdevumus.
2004.gadā “NordProLink” ietvaros tika atbalstītas 32 personas praksei Ziemeļvalstu uzņēmumos.
“Ziemeļvalstis” nozīmē vairāk nekā tikai Skandināvija, un potenciālie programmas dalībnieki var meklēt sadarbības partnerus un doties prakses braucienā uz vienu no Ziemeļvalstīm – Dāniju, Norvēģiju, Somiju, Zviedriju un Islandi, kā arī uz trim autonomajiem apgabaliem – Grenlandi, Fēru un Ālandu salām.
Pieteikumu iesniegšanas termiņš: 2005.gada 2.maijs. Sīkāka informācija par pieteikšanās noteikumiem un pieteikumu veidlapas Ziemeļu Ministru padomes biroja interneta mājas lapā.

Ziemeļu Ministru padomes birojs Latvijā

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!