• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Jūrmalā attīstīs ūdenssaimniecību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.04.2005., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/ta/id/105598

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par konta bilanci varēs uzzināt katrā bankomātā

Vēl šajā numurā

12.04.2005., Nr. 57

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Jūrmalā attīstīs ūdenssaimniecību

Šodien, 12.aprīlī, Jūrmalā tiks parakstīts līgums par Slokas notekūdeņu attīrīšanas iekārtu būvniecību. Slokas notekūdeņu attīrīšanas iekārtu būvniecība ir viens no soļiem plaša vēriena Jūrmalas ūdenssaimniecības attīstības projekta īstenošanā, skaidro Jūrmalas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Ingmārs Čaklais.

Līdz ar to nodošanu ekspluatācijā pilsēta pārtrauks ekspluatēt bijušā Slokas celulozes un papīra kombināta notekūdeņu attīrīšanas iekārtas, kuru jauda pašreizējām pilsētas vajadzībām ir par lielu un to iekārtu izmantošana nav racionāla. Turklāt līdzšinējās iekārtas ir gan morāli, gan fiziski novecojušas. Jūrmalas ūdenssaimniecības attīstības projektu iecerēts īstenot līdz 2015.gadam.
Kā informē I.Čaklais, īstermiņa programmā līdz 2006.gada beigām paredzēts uzbūvēt jaunas notekūdeņu attīrīšanas iekārtas (NAI) Slokā un Kauguru atdzelžošanas staciju, Ķemeru un mazās attīrīšanas iekārtas pievienot jaunajai NAI, pieslēgt kanalizācijas tīklam jaunus patērētājus Slokā, paplašināt ūdensvada tīklu Lielupē, kā arī veikt būtiskus darba organizācijas un citus uzlabojumus pašā uzņēmumā “Jūrmalas ūdens”.
Kopumā īstermiņa programmas īstenošanā paredzēts investēt vairāk nekā 11 miljonus latu. 60 procenti no visas īstermiņa programmas finansējuma ir ārvalstu dāvinājumi no ISPA (Eiropas Savienības strukturālās politikas pirmsiestāšanās finanšu instruments), SIDA (Zviedrijas starptautiskās attīstības aģentūra) un NEFCO (Ziemeļvalstu vides finanšu korporācija).
Līgumu šodien parakstīs pārstāvji no Vides aizsardzības ministrijas, būvkompānijas “YIT” un Jūrmalas pilsētas domes.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!