• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas delegācijas vizīti Ķīnas Tautas Republikā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.04.2005., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/ta/id/105618

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Starpparlamentu savienības 112.asambleju Manilā

Vēl šajā numurā

12.04.2005., Nr. 57

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas delegācijas vizīti Ķīnas Tautas Republikā

9.aprīlī Ķīnas Tautas Republikā (ĶTR) oficiālā vizītē ieradās Latvijas Republikas satiksmes ministrs Ainārs Šlesers kopā ar ministrijas speciālistu grupu un Rīgas brīvostas, Ventspils brīvostas, Liepājas ostas amatpersonām, kā arī valsts akciju sabiedrības “Latvijas dzelzceļš” amatpersonām un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras sabiedrisko pārstāvi ĶTR.
11.aprīlī Latvijas Republikas delegācija apmeklēja Ķīnas Tautas Republikas Dzelzceļa ministriju un tikās ar ministru Ļu Džidzjuņu, kā arī ministrijas amatpersonām. Latvijas delegācija iesniedza Ķīnas dzelzceļa ministram izskatīšanai nodomu protokola projektu par sadarbību starp LR Satiksmes ministriju un ĶTR Dzelzceļa ministriju. Tālākajā vizītes gaitā Latvijas Republikas delegācija apmeklēja ĶTR Satiksmes ministriju un tikās ar ministru Džanu Čuņsjaņu, ministrijas speciālistiem, kā arī lielāko Ķīnas pārvadātājkompāniju “China Ocean Shipping (Group) Company” un “China Shipping (Group) Company” vadību.
12.aprīlī Latvijas delegācija no Pekinas dodas tālāk uz ĶTR pilsētām Daļaņu, Šanhaju, Šeņjanu un Honkongu, kur tiksies ar minēto ostas pilsētu administrāciju, ostu vadību un lielāko transporta un komunikāciju kompāniju vadību.

Ārlietu ministrijas Preses centra un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!