• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par gaidāmo starptautisko enerģētikas konferenci Rīgā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.04.2005., Nr. 58 https://www.vestnesis.lv/ta/id/105705

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas filmām ES kinofestivālā Maskavā

Vēl šajā numurā

13.04.2005., Nr. 58

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par gaidāmo starptautisko enerģētikas konferenci Rīgā

Ekonomikas ministrija sadarbībā ar valsts energokompāniju VAS “Latvenergo” rīko starptautisku enerģētikas konferenci “Enerģētikas neatkarība – mūsu iespējas”. Konference notiks šā gada 22.aprīlī Rīgā, viesnīcā “Reval Hotel Latvija”.
Konference tiek rīkota, lai identificētu Latvijas un visa Baltijas reģiona energoapgādes drošības problēmas, ņemot vērā tirgus apstākļu veidošanos katras valsts enerģētikas sektorā un gaidāmo Baltijas tirgus integrēšanos vienotajā Eiropas Savienības enerģijas tirgū, kā arī lai izvērtētu energoapgādes drošības paaugstināšanas un jaudu nodrošinājuma scenārijus.
Konferencē plānots apspriest Baltijas valstu un Eiropas Savienības energoapgādes struktūras un drošības jautājumus, atsevišķu energoresursu pielietojuma iespējas un citus ar energoapgādi saistītus jautājumus.
Konferencē piedalīsies par enerģētiku atbildīgo Baltijas reģiona valstu institūciju pārstāvji, energokompāniju pārstāvji, enerģijas lietotāji, ar enerģētiku saistītu asociāciju pārstāvji, kā arī zinātnieki un eksperti.

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!