• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Somijas parlamentāriešu vizīti Saeimā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.04.2005., Nr. 58 https://www.vestnesis.lv/ta/id/105735

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par SVF misiju Latvijā

Vēl šajā numurā

13.04.2005., Nr. 58

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Somijas parlamentāriešu vizīti Saeimā

Otrdien, 12.aprīlī, Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētājs Dzintars Jaundžeikars un komisijas deputāti tikās ar Somijas Republikas parlamenta Ekonomikas komisijas pārstāvjiem.
Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētājs Dz.Jaundžeikars sveica Somijas parlamenta delegāciju Latvijā. Viņš iepazīstināja viesus ar komisijas galvenajiem darbības virzieniem un lēmumu pieņemšanas procesu.
Abas puses pārrunāja aktuālos jautājumus, kas skar darba tirgus politiku un migrāciju Eiropas Savienības (ES) ietvaros, it īpaši Baltijas valstu nodokļu politikas ietekmi uz darba tirgus attīstību un nodokļu politikas ietekmi uz kvalificēta darbaspēka migrāciju. Somijas parlamenta Ekonomikas komisijas delegācijas vadītājs Juko Juhani Skinnari pastāstīja par somu deputātu diskusijām par aktīvākas dalības nepieciešamību ES dalībvalstu iedzīvotāju labklājības līmeņa jautājumu un darba tirgus sakārtošanā. Šie ir svarīgi jautājumi, kuri veido iedzīvotāju viedokli par viņu dzīvi un turpmākajām iespējām ES sastāvā, atzina abu valstu parlamentu deputāti.
Parlamentārieši pārsprieda arī jautājumus, kas ietver enerģijas ražošanas, apgādes un patēriņa ietekmi uz vidi, lai novērstu vai samazinātu to kaitējumu, kā arī enerģētikas nozares vadības un regulēšanas uzlabošanu atbilstoši tirgus ekonomikai.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!