• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Moldovas valsts delegāciju Ekonomikas ministrijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.04.2005., Nr. 59 https://www.vestnesis.lv/ta/id/105839

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Slovākijas vēstnieka iepazīšanās vizīti

Vēl šajā numurā

14.04.2005., Nr. 59

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Moldovas valsts delegāciju Ekonomikas ministrijā

Trešdien, 13.aprīlī, Ekonomikas ministrijā viesojās Moldovas Republikas valsts delegācija. Ekonomikas ministriju tikšanās pārstāvēja valsts sekretāra vietnieks A.Liepiņš, valsts sekretāra vietnieks A.Matīss, Uzņēmējdarbības un rūpniecības departamenta direktore A.Burka un departamenta direktores vietniece I.Beināre, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Uzņēmējdarbības vides uzlabošanas nodaļas vadītāja L.Niedrīte, kā arī Pasaules bankas Ārvalstu investīciju konsultatīvā dienesta konsultante S.Putniņa. Moldovas Republikas delegācijas sastāvā bija Ekonomikas ministrijas, Finanšu ministrijas, Zemkopības un pārtikas rūpniecības ministrijas, Veselības ministrijas, Tieslietu ministrijas, Licencēšanas kameras, Nacionālās darba devēju federācijas, Valsts būvinspekcijas, kā arī Mazo un vidējo uzņēmumu attīstības veicināšanas asociāciju alianses pārstāvji.
Latvijas Ekonomikas ministrijas valsts sekretāra vietnieks A.Liepiņš iepazīstināja Moldāvijas delegāciju ar Ekonomikas ministrijas darbības specifiku, funkcijām, struktūru, kā arī sniedza ieskatu galvenajos darbības rezultātos.
Pasaules bankas Ārvalstu investīciju konsultatīvā dienesta konsultante S.Putniņa iepazīstināja delegātus ar administratīvo barjeru mazināšanas un uzņēmējdarbības vides uzlabošanas pasākumu plāna izstrādes gaitu un realizāciju, kopš 1999.gada. Savukārt Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Uzņēmējdarbības vides uzlabošanas nodaļas vadītāja L.Niedrīte informēja delegācijas pārstāvjus par ministrijas sadarbību ar uzņēmējiem un Tautsaimniecības padomes (TSP) un Mazo un vidējo uzņēmumu un amatniecības padomes darbību. Valsts sekretāra vietnieks A.Matīss iepazīstināja viesus ar Latvijas mazo un vidējo uzņēmumu (MVU) atbalsta programmu, uzsverot MVU vides uzlabošanas pasākumu, Riska kapitāla fonda, MVU konkurētspējas veicināšanas pasākumu un citu programmas aspektu nozīmi MVU veiksmīgas darbības stimulēšanā.
Ministrijas speciālisti atbildēja arī uz daudziem Moldāvijas delegācijas pārstāvju jautājumiem par TSP un MVU padomes darbu, uzņēmējdarbības licencēšanas un sertificēšanas kārtību Latvijā, būvniecības nozari, nodokļu politiku un iedzīvotāju ienākumu struktūru, kā arī ārvalstu investoru iespējas Latvijā.

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!