• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ārlietu ministra piedalīšanos ANO Tūkstošgades asamblejā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.09.2000., Nr. 318/320 https://www.vestnesis.lv/ta/id/10601

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Somijas tālāku sadarbību kultūras jomā

Vēl šajā numurā

13.09.2000., Nr. 318/320

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ārlietu ministra piedalīšanos ANO Tūkstošgades asamblejā

No 11. līdz 14. septembrim ārlietu ministrs Indulis Bērziņš uzturās vizītē ASV un piedalās ANO Tūkstošgades asamblejas vispārējās debatēs Ņujorkā.

Asamblejā ministrs uzstājas ar runu, kurā galveno uzmanību pievērš jautājumiem par ANO lomu XXI gadsimtā, reformām ANO, miera uzturēšanas operācijām, cilvēktiesību jautājumiem, kā arī par Latvijas perspektīvām jaunajā gadsimtā.

Vizītes ietvaros I. Bērziņam paredzētas divpusējās tikšanās ar Meksikas ārlietu ministri Rosario Grīnu ( Rosario Green), Polijas ārlietu ministru Vladislavu Bartoševski ( Wladyslaw Bartoszewski) un Ungārijas ārlietu ministru Janošu Martoņi ( Janos Martonyi). Tikšanos laikā tiek pārrunātas valstu divpusējās sadarbības perspektīvas, kā arī ekonomisko un kultūras sakaru intensificēšanas iespējas.

Ņujorkā ministrs tiekas arī ar Amerikas Ebreju komitejas pārstāvjiem . I.Bērziņš informē par Latvijas darbību, lai pētītu kara noziegumus un noziegumus pret cilvēci un objektīvi izvērtētu totalitāro režīmu laikā izdarītos noziegumus. Ministrs apspriež vēsturnieku komisijas darbību un tās paveikto sabiedrības izglītošanā par holokausta jautājumiem.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!