• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Lielbritānijas universitāšu stipendijām katram, arī latviešiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.09.2000., Nr. 318/320 https://www.vestnesis.lv/ta/id/10603

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Augstākā līmeņa sanāksme notiks Malmē"

Vēl šajā numurā

13.09.2000., Nr. 318/320

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Lielbritānijas universitāšu stipendijām katram, arī latviešiem

"Sorosa fonds – Latvija" izsludina Lielbritānijas universitāšu stipendiju konkursu pasniedzējiem un zinātniekiem.

Oksfordas un Kembridžas universitātes sadarbībā ar Atvērtās sabiedrības institūtu Ņujorkā, "Sorosa fondu – Latvija" un Britu padomi izsludina konkursu pasniedzējiem un zinātniekiem par iespēju veikt pētījumus Kembridžas un Oksfordas universitāšu bibliotēkās un sadarboties ar izvēlētās jomas speciālistiem.

Programma piedāvā: vienu mēnesi vasaras mēnešos studēt Kembridžas universitātes bibliotēkā un vienu mēnesi studēt Oksfordas universitātes bibliotēkā.

Lai gan nosacījumi katrā no universitātēm ir atšķirīgi, programmas ietvaros tiek apmaksāti uzturēšanās un transporta izdevumi, kā arī stipendiāts saņem nelielu naudas summu grāmatu iegādei un kopēšanas izdevumiem.

Pretendentiem ir perfekti jāpārvalda angļu valoda. Programma īpaši atbalsta tos pasniedzējus un pētniekus, kuri strādā pie grāmatas izdošanas vai lekciju kursa sagatavošanas un kuriem līdz šim nav bijusi iespēja studēt ārpus Austrumeiropas valstīm. Šajā programmā nevar pieteikties tie, kuri ir studējuši divus vai vairāk mēnešus laika posmā no 1999.gada 1 aprīļa līdz 2001.gada 31.martam ārpus šī reģiona.

Pieteikuma anketas un informāciju par Oksfordas un Kembridžas universitāšu stipendiju programmu pasniedzējiem un zinātniekiem var saņemt Valodu mācību centra Izglītības informācijas centrā Smilšu ielā 1/3, Rīgā, tālrunis 7211407.

"Sorosa fonda – Latvija" informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!