• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ekonomikas ministra piedalīšanos Latvijas uzņēmējām rīkotā konferencē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.04.2005., Nr. 61 https://www.vestnesis.lv/ta/id/106146

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Finanšu ministrijas un Pašvaldību savienības sadarbību budžeta un finanšu jautājumos

Vēl šajā numurā

19.04.2005., Nr. 61

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ekonomikas ministra piedalīšanos Latvijas uzņēmējām rīkotā konferencē

Piektdien, 15.aprīlī, atklājot konferenci Latvijas uzņēmējām “Mazās un vidējās uzņēmējdarbības attīstībai”, ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš aicināja Latvijas uzņēmējas aktīvāk iesaistīties dažādu uzņēmējus pārstāvošo nevalstisko organizāciju darbā un līdzdarboties lēmumu izstrādē, realizējot sekmīgu dialogu ar valsts pārvaldi un īpaši ar Ekonomikas ministriju.
Diskutējot ar uzņēmējām, K.Kariņš uzsvēra Ekonomikas ministrijas paveikto uzņēmējdarbības vides uzlabošanā, kā arī tuvākajā nākotnē darāmos darbus. Lai atvieglotu uzņēmēju darbu un sekmētu uzņēmējdarbības attīstību Latvijā, nepieciešams panākt preču pavadzīmju atcelšanu un visiem komersantiem vienādot uzņēmuma ienākuma nodokļa likmi 15 % apmērā.
Konferences laikā K.Kariņš piedalījās arī vienā no diskusijām “Kur mēs tagad esam, un kurp doties tālāk?” par to, kā novērtēt sava uzņēmuma darbību un rezultātus, kādi ir veiksmīgas darbības un konkurētspējas kritēriji, kā arī par biznesa pašnovērtējumu kā attīstības instrumentu.
Konferenci organizēja biedrība “Līdere”, lai veicinātu sieviešu uzņēmēju aktīvu dalību ekonomiskajos un sociālajos procesos Latvijā, kā arī rosinātu Latvijas uzņēmējas diskutēt un dalīties pieredzē, kā novērtēt un attīstīt mazos un vidējos uzņēmumus Latvijā.

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!