• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 20. aprīlī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.04.2005., Nr. 62 https://www.vestnesis.lv/ta/id/106257

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ieejot mežā, domā, kas paliks pēc tevis

Vēl šajā numurā

20.04.2005., Nr. 62

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 20. aprīlī


Valsts prezidentes valstsvizītes ietvaros notiek biznesa forums Turcijas un Latvijas uzņēmējiem. Savukārt dienas otrajā pusē notiek Latvijas un Turcijas uzņēmēju individuālās divpusējās tikšanās. Vizītes laikā svinīgi tiek atklāts arī aviokompānijas “airBaltic” tiešais reiss Stambula–Rīga.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze uzklausa zemnieku pārdomas un jautājumus pa ministrijas “karsto telefonu”.

Notiek Sabiedrības integrācijas fonda padomes sēde, kurā piedalās īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Ainars Latkovskis un tieslietu ministre Solvita Āboltiņa.

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis un valsts sekretāres vietnieks Andris Kužnieks Varšavā 21. un 22.aprīlī piedalās konferencē “Pārrobežu un iekšteritoriālās sadarbības loma kontinenta integrācijas un apvienošanas procesā”.

Valkas domē tiek parakstīts sadarbības līgums starp Francijas Lejasreinas departamentu un Latvijas Vidzemes reģionu. Līguma parakstīšanā piedalās arī reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis. Pēc līguma parakstīšanas notiek preses konference ar ministra piedalīšanos.

Zemkopības ministrijā notiek Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes sēde, kurā zemkopības ministrs Mārtiņš Roze atbild uz lauksaimnieku jautājumiem.

Reiterna namā Latvijas Žurnālistu savienība un Frīdriha Eberta fonds rīko konferenci “Masu mediju ietekme uz valsts pārvaldi, politiķiem un sociālo sistēmu”.

Īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Ainars Latkovskis un sekretariāta vadītāja Kristīne Vāgnere tiekas ar Vēstures skolotāju biedrības pārstāvjiem.

Veselības ministrijas valsts sekretāra vietnieks Rinalds Muciņš un Sabiedrības veselības departamenta direktors Ainārs Čivčs dodas triju dienu darba vizītē uz Madridi Spānijā, kur piedalās Pasaules veselības organizācijas rīkotajā starptautiskajā konferencē “Veselības aprūpes sistēmas pārvaldes vadības uzlabošana”.

Viļņā, viesnīcā “Reval Hotel Lietuva”, norisinās NATO valstu ārlietu ministru neformālā sanāksme, kuras laikā alianses valstu pārstāvji pārrunā NATO aktualitātes un izvērtē padarīto kopš NATO valstu vadītāju sammita šā gada februārī. Plānota preses konference ar Latvijas delegācijas pārstāvjiem.

Viesnīcā “Sigulda” Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrība un Francijas Skolotāju arodbiedrība rīko kopīgu semināru par pedagogu un citu izglītības darbinieku arodbiedrību akciju organizēšanas pieredzi Francijā un arī citās Eiropas Savienības valstīs.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!