• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Atvērtas durvis topošajam valsts portālam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.04.2005., Nr. 63 https://www.vestnesis.lv/ta/id/106389

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Gatavojas atjaunot Policistu biedrību

Vēl šajā numurā

21.04.2005., Nr. 63

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Atvērtas durvis topošajam valsts portālam

Internetā sākuši darboties Latvijas vienotā portāla domēna vārdi www.latvija.lv, www.latvia.lv, www.lettland.lv un www.lettonie.lv, kurus ievadot interneta lietotāju savienos ar Latvijas institūta mājas lapu.

Latvijas valsts portāla koncepcijas un darbības modeļa izstrāde vēl turpinās. Iecerēts, ka tajā būs informācija par kultūru, ekonomiku, politiku, vēsturi un ģeogrāfiju – viss par Latviju vairākās valodās.
Darba grupa, kura koordinē portāla izstrādi, vienojusies, ka pagaidām visa portālam paredzētā informācija tiks ievietota Latvijas institūta mājas lapā, skaidro Īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās sekretariāta preses sekretārs Tonijs Šabovičs.
Tas ir pagaidu risinājums, lai informācijas meklētāji internetā varētu saņemt informāciju par mūsu valsti, ievadot iepriekšminētos domēna vārdus.
Jaunveidojamā Latviju reprezentējošā portāla domēna vārdu pāradresācijai izvēlēta Latvijas institūta mājas lapa, jo institūts ilgstoši nodarbojas ar Latvijas tēla popularizēšanu un ir uzkrājis plašu informatīvo materiālu par mūsu valsti. Proti, tā mājas lapa ir izsmeļošs izziņas avots.
Vienotā portāla www.latvija.lv izveidi iecerēts apspriest Informācijas sabiedrības nacionālās padomes sēdē aprīļa beigās.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!