• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pasaulē novērtētās kredītkartes Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.04.2005., Nr. 63 https://www.vestnesis.lv/ta/id/106391

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārzemju presē

Vēl šajā numurā

21.04.2005., Nr. 63

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pasaulē novērtētās kredītkartes Latvijā

“Parex banka” izdos Latvijas tirgum adaptētas “American Express” kredītkartes.
Kredītkartes piedāvā augstas kvalitātes pakalpojumus Latvijā un ārpus tās robežām, īpašus karšu lietošanas nosacījumus, priekšrocības, ieskaitot pirkumu apdrošināšanu, aizsardzību pret krāpšanu, kā arī speciālus piedāvājumus. Prestižās kartes “Platinum” un “Gold” Latvijā būs pieejamas maija sākumā. Banka cer vēl šogad papildināt “Amerikan Express” kredītkaršu portfeli ar jaunām kartēm gan privātām, gan biznesa vajadzībām, tās būs paredzētas visplašākajam klientu lokam.
Pēc bankas sniegtajām ziņām, tā ieguvusi ekskluzīvas tiesības izplatīt “American Express” kredītkartes un tā būs vienīgā Latvijā, kas piesaistīs vietējos tirgotājus, lai nodrošinātu šo kredītkaršu apkalpošanu tirdzniecības vietās.
American Express” ir daudzfunkcionāla pasaules mēroga ceļojumu un finanšu pakalpojumu kompānija, kas dibināta 1850.gadā. Tā ir pasaules līdere maksājumu un kredītkaršu, ceļojumu čeku, ceļošanas, finanšu plānošanas, biznesa pakalpojumu, apdrošināšanas un starptautisko banku pakalpojumu jomā un noslēgusi vienošanos ar partneriem par karšu izdošanu 94 valstīs.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!