• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzturoties valstsvizītē Turcijas Republikā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.04.2005., Nr. 63 https://www.vestnesis.lv/ta/id/106406

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

21.04.2005., Nr. 63

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzturoties valstsvizītē Turcijas Republikā

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar, 20.aprīlī, Stambulā uzrunāja Turcijas un Latvijas biznesa forumu, aicinot Turcijas uzņēmējus veidot sadarbību ar Latviju un izmantot tās iespējas, ko sniedz Latvijas ģeogrāfiskais stāvoklis un politiskais statuss. Viņa uzsvēra, ka Latvija izveidojusi veiksmīgu sadarbības tiltu starp Rietumeiropu, Krieviju, NVS valstīm, kā arī sekmīgi iekļaujas lielākajā tranzītceļā, kas savieno Tālos Austrumus (Japānu, Ķīnu) ar Rietumeiropu un Ziemeļameriku. Prezidente sacīja, ka Turcija atrodas nozīmīgā Eiropas dienvidu tranzīta ceļu krustpunktā un vēsturiski abas zemes iekļāvušās Zīda ceļā. (Runas pilns teksts tiek gatavots publicēšanai.)
Vizītes laikā Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera noslēdza sadarbības līgumu ar partnerorganizāciju Turcijā. Šis līgums būs ietvars potenciālai abu valstu uzņēmēju sadarbībai.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!