• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.04.2005., Nr. 64 https://www.vestnesis.lv/ta/id/106498

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

22.04.2005., Nr. 64

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

SABIEDRISKO PAKALPOJUMU REGULĒŠANAS KOMISIJA
2005.gada 3.maijā pulksten 15 Rīgā, Brīvības ielā55, 3.stāvā,
ORGANIZĒ UZKLAUSĪŠANAS SANĀKSMI
par Elektronisko sakaru pakalpojumu izmaksu aprēķināšanas un attiecināšanas metodikas projektu.

Interesenti ar Elektronisko sakaru pakalpojumu izmaksu aprēķināšanas un attiecināšanas metodikas projektu un sanāksmes norises kārtību iepazīties un līdz š.g. 29.aprīlim pieteikt dalību sanāksmē var Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijā Rīgā, Brīvības ielā55, 2.stāvā, no pulksten 10 līdz 17 pie Intas Saveļjevas, tālr.7097200.
Elektronisko sakaru pakalpojumu izmaksu aprēķināšanas un attiecināšanas metodikas projekts publicēts komisijas mājas lapā www.sprk.gov.lv.
Uzklausīšanas sanāksmes dalībnieku skaits ir ierobežots.

SABIEDRISKO PAKALPOJUMU REGULĒŠANAS KOMISIJA
2005.gada 10.maijā pulksten 15 Rīgā, Brīvības ielā55, 3.stāvā,
ORGANIZĒ UZKLAUSĪŠANAS SANĀKSMI
par Noteikumu par elektronisko sakaru komersanta piedāvāto elektronisko sakaru pakalpojumu aprakstu un lietošanas noteikumu publisku pieejamību projektu.

Interesenti ar Noteikumu par elektronisko sakaru komersanta piedāvāto elektronisko sakaru pakalpojumu aprakstu un lietošanas noteikumu publisku pieejamību projektu un sanāksmes norises kārtību iepazīties un līdz š.g. 6.maijam pieteikt dalību sanāksmē var Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijā Rīgā, Brīvības ielā55, 2.stāvā, no pulksten 10 līdz 17 pie Intas Saveļjevas, tālr.7097200.
Noteikumu par elektronisko sakaru komersanta piedāvāto elektronisko sakaru pakalpojumu aprakstu un lietošanas noteikumu publisku pieejamību projekts publicēts komisijas mājas lapā www.sprk.gov.lv.
Uzklausīšanas sanāksmes dalībnieku skaits ir ierobežots.

SABIEDRISKO PAKALPOJUMU REGULĒŠANAS KOMISIJA
2005.gada 10.maijā pulksten 10 Rīgā, Brīvības ielā 55, 3.stāvā,
ORGANIZĒ UZKLAUSĪŠANAS SANĀKSMI
par koģenerācijas stacijās saražotās siltumenerģijas un koģenerācijas stacijās
ar jaudu virs 4 megavatiem saražotās elektroenerģijas tarifu aprēķināšanas
metodikas grozījumiem.

Interesenti ar metodikas grozījumu projektu un sanāksmes norises kārtību var iepazīties un līdz š.g. 9.maijam pieteikt dalību sanāksmē Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijā Rīgā, Brīvības ielā 55, 2.stāvā, no pulksten 10 līdz 17 (kontaktpersona –I.Saveļjeva, tālr.7097200). Iepazīties ar metodikas grozījumu projektu un sanāksmes norises kārtību var arī interneta mājas lapā http://www.sprk.gov.lv.
Uzklausīšanas sanāksmes dalībnieku skaits ir ierobežots.

Lūgums atsaukties

Dzīvojamās telpas Rīgā, Matīsa ielā 38-17, īrnieks Leopolds Zālītis (pers. kods 0606XX-XXXXX) lūdz atsaukties šīs dzīvojamās telpas izīrētāju SIA “ZIEDOŅU DĀRZS” 2 nedēļu laikā no sludinājuma publicēšanas, noteikt rēķinu par īri un komunālajiem pakalpojumiem laika posmam, sākot no 2005.gada 1.janvāra, kā arī paziņot bankas norēķinu kontu, kurā ieskaitīt maksu, vai norādīt vietu, kur iespējams samaksāt personīgi.

Paziņojums

Rīgas rajona padome paziņo, ka vēlēšanu komisijas locekļu kandidātu pieteikšanas termiņš Rīgas rajona vēlēšanu komisijas izveidošanai tiek noteikts līdz 2005.gada 23.maijam.

Tiesības izvirzīt un pieteikt savus pārstāvjus vēlēšanu komisijā nosaka likuma “Par pilsētu, rajona, novadu un pagastu vēlēšanu komisijām un vēlēšanu iecirkņu komisijām” 6. un 7.pants.
Kandidātu pieteikumi saskaņā ar minētā likuma 8.panta kārtību jāiesniedz Rīgas rajona padomes kancelejā Rīgā, Lāčplēša ielā 24 (408.kabinetā) līdz š.g. 23.maijam.

Paziņojums

Daugavpils pilsētas dome saskaņā ar likumu “Par pilsētu, rajonu, pagastu vēlēšanu komisijām un vēlēšanu iecirkņu komisijām” izsludina pieteikšanos uz 7 (septiņām) vietām Daugavpils pilsētas vēlēšanu komisijā.
Pretendentu pieteikšanās termiņš –līdz 01.05.2005. Pieteikties un saņemt citu informāciju var Daugavpils pilsētas domē Daugavpilī, K.Valdemāra ielā 1, 220.kabinetā, tālr. uzziņām 5404337.

Paziņojums

Tiek izsludināta pieteikšanās uz Jēkabpils rajona vēlēšanu komisijas locekļu kandidātu vietām. Pretendentiem jāatbilst LR likuma “Par pilsētu, rajonu, novadu un pagastu vēlēšanu komisijām un vēlēšanu iecirkņu komisijām” prasībām. Pēc sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” pieteikties līdz 2005.gada 10.maijam Jēkabpils rajona padomes kancelejā Rīgas ielā 150a, Jēkabpilī. Uzziņas pa tālr. 5237628, 5237629.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!