• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par tiesu telpu nepiemērotību darbam Madonā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.04.2005., Nr. 64 https://www.vestnesis.lv/ta/id/106548

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 2005.gada 21.aprīļa sanāksmē

Vēl šajā numurā

22.04.2005., Nr. 64

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par tiesu telpu nepiemērotību darbam Madonā

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa ceturtdien, 21.aprīlī, Madonā iepazinās ar situāciju Madonas rajona tiesas, Vidzemes apgabaltiesas Madonas pastāvīgās sesijas un zemesgrāmatu nodaļas telpās, kā arī tikās ar šo iestāžu vadības pārstāvjiem. Ministri pilsētas vizītē pavadīja Madonas pilsētas domes priekšsēdētājs Andrejs Ceļapīters.
S.Āboltiņa pēc tiesu un zemesgrāmatas nodaļas apmeklējuma atzina, ka telpu jautājums tiesām un zemesgrāmatu nodaļai ir aktuāls – tiesu telpas, lai arī izremontētas, ir šauras, tās nav iespējams paplašināt, bet zemesgrāmatu nodaļas telpas daļēji atrodas avārijas stāvoklī.
Tā kā minēto iestāžu vajadzībām pilsētā nevar atrast atbilstošas telpas, vienīgais risinājums ir jauna tiesu nama celtniecība, kas turklāt vairotu tiesu varas prestižu reģionā. S.Āboltiņa pēc šīs vizītes uzdos valsts akciju sabiedrībai “Tiesu namu aģentūra” un Tiesu administrācijai izvērtēt tiesu nama celtniecības iespējas Madonā.
Madonas apmeklējuma laikā tieslietu ministre pauda atzinību pilsētas domes priekšsēdētājam Andrejam Ceļapīteram par ieinteresētību un piedāvāto sadarbību tiesu un zemesgrāmatu nodaļas telpu problēmas risināšanā, ceļot pilsētā tiesu namu.
Tieslietu ministre Madonu apmeklēja pēc A.Ceļapītera ielūguma.

Sandris Sabajevs, tieslietu ministres preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!