• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidija 2000.gada 4.septembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.09.2000., Nr. 321/322 https://www.vestnesis.lv/ta/id/10655

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas Prezidija 2000.gada 5.septembra sēdē

Vēl šajā numurā

14.09.2000., Nr. 321/322

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas Prezidija 2000.gada 4.septembra sēdē

1. Sēdē izskatīja 14 saņemtos likumprojektus un trīs Ministru kabineta Satversmes 81.panta noteiktajā kārtībā izdotos noteikumus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Apstiprināja Saeimas 2000.gada 7.septembra sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2000.gada 7.septembrī pulksten 17.00.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 4.septembra līdz 8.septembrim.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par to, ka deputāte I.Ūdre ievēlēta par Jaunās partijas frakcijas priekšsēdētāju.

6. Pieņēma zināšanai informāciju par to, ka Budžeta un finansu (nodokļu) komisijas likumprojekta "Par Latvijas Nacionālās bibliotēkas projekta realizāciju" izstrādāšanas apakškomisijas sastāvā notikušas izmaiņas.

Minētajā apakškomisijā izteikuši vēlēšanos strādāt 16 Saeimas deputāti.

7. Prezidijs nolēma nodot Budžeta un finansu (nodokļu) komisijai izskatīšanai un Saeimas lēmuma projekta sagatavošanai Latvijas Bankas prezidenta E.Repšes un finansu ministra G.Bērziņa ierosinājumu par Finansu un kapitāla tirgus komisijas priekšsēdētāja un viņa vietnieka iecelšanu.

8. Prezidijs nolēma nodot visām Saeimas frakcijām un komisijām Ministru kabineta sēdē apstiprināto pārskatu par Valsts īpašuma privatizācijas fonda līdzekļu izlietošanas programmas 2000.gadam izpildi pirmajā pusgadā.

9. Pieņēma lēmumu par Edītes Alksnes apstiprināšanu par Saeimas Iesniegumu biroja vadītāju.

10. Apstiprināja izdevumu tāmi NATO Parlamentārās asamblejas delegācijas vizītei Rīgā no 2000.gada 4.septembra līdz 6.septembrim.

11. Apstiprināja izdevumu tāmi Saeimas priekšsēdētāja rīkotajai pieņemšanai Latvijā akreditētajiem ārvalstu diplomātiem 2000.gada 8.septembrī.

12. Apstiprināja izdevumu tāmi Hamburgas parlamenta prezidentes darba vizītei Latvijā no 2000.gada 5.septembra līdz 7.septembrim.

13. Apstiprināja izdevumu tāmi Ķīnas Tautas Republikas Visķīnas Pārstāvju sapulces priekšsēdētāja Li Pena vizītei Rīgā no 2000.gada 9.septembra līdz 11.septembrim.

14. Apstiprināja izdevumu tāmi Eiropas Savienības un Latvijas Parlamentārās komitejas kopsapulcei 2000.gada 18. un 19.septembrī.

15. Apstiprināja izdevumu tāmi Saeimas sekretāres S.Dreimanes rīkotajām vakariņām Rietumeiropas Savienības delegācijai 2000.gada 4.septembrī.

16. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas sekretārei, Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai S.Dreimanei laikā no 2000.gada 10.septembra līdz 12.septembrim uz Briseli (Beļģija);

2) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam J.Sinkam laikā no 2000.gada 9.septembra līdz 11.septembrim uz konferenci Tallinā (Igaunija);

3) Baltijas asamblejas Sociālekonomisko lietu komitejas priekšsēdētājai H.Soldatjonokai, komitejas loceklim M.Sprindžukam, delegācijas sekretārei A.Jankevicai un Saeimas autobāzes šoferim A.Rozickim 2000.gada 8.septembrī uz Baltijas asamblejas Sociālekonomisko lietu komitejas sēdi Panevēžā (Lietuva);

4) Saeimas Informācijas nodaļas konsultantiem J.Kapeniekam un I.Pujātei laikā no 2000.gada 7.septembra līdz 13.septembrim uz Stokholmu (Zviedrija);

5) Saeimas Informācijas nodaļas vadītājai A.Dūdiņai, vadītājas vietniecei L.Pētersonei, bibliotekārei V.Bikšei, tīkla administratoram A.Gailim, vecākajai programmētājai L.Upeniecei, Dokumentu nodaļas vecākajai konsultantei I.Lukai–Indānei un Saeimas autobāzes šoferim A.Veisam laikā no 2000.gada 6.septembra līdz 8.septembrim uz semināru Viļņā (Lietuva).

17. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Drošības un ārlietu komitejas priekšsēdētāja J.Dalbiņa un Saeimas autobāzes šofera A.Veisa komandējumu uz Viļņu (Lietuva) 2000.gada 5. un 6.septembrī.

18. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:

1) Saeimas Starpparlamentu attiecību biroja konsultantes M.Laizānes pārskatu par komandējumu uz Bonnu;

2) Eiropas Savienības Informācijas centra vadītājas I.Kriškānes pārskatu par komandējumu uz Igauniju.

19. Saeimas Prezidijs nolēma uzdot Saeimas Juridiskajam birojam izstrādāt priekšlikumus precizējumiem nolikumā "Par likumprojektu sagatavošanu, noformēšanu un virzību Saeimā" un, ja nepieciešams, priekšlikumus grozījumiem Saeimas Kārtības rullī.

20. Saeimas priekšsēdētājs J.Straume sniedza paziņojumu sakarā ar šā gada 3.augustā Saeimas ārkārtas sēdē pieņemto likumprojektu "Grozījumi Enerģētikas likumā". Minētais paziņojums tiks publicēts laikraksta "Latvijas Vēstnesis" 5.septembra numurā.

Saeimas sekretāres biedrs A.Bartaševičs

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!