• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.04.2005., Nr. 66 https://www.vestnesis.lv/ta/id/106824

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem, maksātnespējas, bankroti

Vēl šajā numurā

27.04.2005., Nr. 66

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Paziņojums par AS “Liepājas autobusu parks” akcionāru pilnsapulces sasaukšanu

Akciju sabiedrības “Liepājas autobusu parks” (vienotais reģistrācijas nr.40003015652, juridiskā adrese: Liepāja, Cukura iela 8/16, LV-3402) valde paziņo, ka AS “Liepājas autobusu parks” kārtējā akcionāru pilnsapulce notiks 2005.gada 27.maijā pulksten 16 Liepājā, Brīvības ielā 39, Liepājas sporta un kultūras pilī, 1.stāvā, zālē.

Darba kārtībā:

1. Valdes, padomes un zvērināta revidenta ziņojumi par 2004.gada darbības rezultātiem.

2. 2004.gada pārskatu apstiprināšana.

3. Valdes un padomes locekļu atbrīvošana no atbildības par viņu rīcību 2004.gadā.

4. 2004.gada peļņas izlietošana.

5. 2005.gada budžeta un darbības plāna apstiprināšana.

6. Zvērināta revidenta ievēlēšana 2005.gada pārskatu revīzijai un atalgojuma noteikšana zvērinātam revidentam.

7. Padomes locekļu ievēlēšana un padomes locekļu atalgojuma noteikšana.

8. Grozījumu izdarīšana statūtos un statūtu apstiprināšana jaunā redakcijā.

Akcionāru reģistrēšanās sapulces dienā – 2005.gada 27.maijā – no pulksten 15 līdz 16 akcionāru sapulces norises dienā.

Akcionāri var piedalīties sapulcē personiski vai ar savu pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību:

- akcionāriem, kuru akcijas ir iegrāmatotas finanšu instrumentu kontā (vērtspapīru kontā) kredītiestādē vai ieguldījumu brokeru sabiedrībā, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments un finanšu instrumenta konta (vērtspapīru konta) turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta akciju bloķēšana;

- akcionāriem, kuru akcijas atrodas sākotnējā reģistrā, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments;

- akcionāru pārstāvjiem un pilnvarniekiem reģistrējoties jāiesniedz pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara, pilnvarnieka personu apliecinošs dokuments, bet gadījumā, ja pārstāvētā akcionāra akcijas iegrāmatotas finanšu instrumentu kontā (vērtspapīru kontā) kredītiestādē vai ieguldījumu brokeru sabiedrībā, – arī finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta akciju bloķēšana. Fizisko personu izsniegtajām pilnvarām jābūt notariāli apliecinātām.

AS “Liepājas autobusu parks” akcionāri var pieteikt akciju bloķēšanu savam finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētājam ne vēlāk kā līdz 2005.gada 17.maija darba dienas beigām.

AS “Liepājas autobusu parks” akcionāri var iepazīties ar akcionāru sapulcē izskatāmo jautājumu lēmumu projektiem, kā arī iesniegt priekšlikumus un ierosinājumus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem no 2005.gada 2.maija līdz 25.maijam darbdienās no pulksten 9 līdz 16 Liepājā, Cukura ielā 8/16, pie AS “Liepājas autobusu parks” sekretāres, bet akcionāru sapulces dienā – reģistrācijas vietā.

Akcionāri var piedalīties pilnsapulcē personiski vai akcionāru var pārstāvēt tā pilnvarota persona, iesniedzot notariāli apstiprinātu pilnvaru.

AS “Liepājas autobusu parks” valde

Informācija a/s “Nordeka” akcionāriem

Akciju sabiedrības “Nordeka” kārtējā pilnsapulce notiks 2005.gada 27.maijā pulksten 11 Rīgā, Dzirciema ielā 121, a/s “Nordeka” administratīvās ēkas piebūves otrajā stāvā, sēžu zālē.

Darba kārtībā:

1. Akciju sabiedrības “Nordeka” gada pārskata par 2004.gadu apstiprināšana.

2. Akciju sabiedrības “Nordeka” budžeta 2005.gadam apstiprināšana.

3. Akciju sabiedrības “Nordeka” zvērinātā revidenta vēlēšanas.

4. Dažādi.

Akcionāru reģistrēšana pilnsapulcei: pilnsapulces dienā – 2005.gada 27.maijā no pulksten 10 līdz 11 pilnsapulces norises vietā.

Akcionāri var piedalīties pilnsapulcē personiski vai ar savu pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību. Akcionāriem, kuru akcijas ir iegrāmatotas vērtspapīru kontā bankā vai brokeru sabiedrībā, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments un vērtspapīru konta turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta akciju bloķēšana.

Akcionāriem, kuru akcijas atrodas sākotnējā reģistrā, reģistrējoties jāuzrāda pase, vai cits personu apliecinošs dokuments.

Akcionāru pārstāvjiem un pilnvarniekiem reģistrējoties jāuzrāda pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara, pilnvarnieka personu apliecinošs dokuments, bet gadījumā, ja pārstāvētā akcionāra akcijas iegrāmatotas vērtspapīru kontā bankā vai brokeru sabiedrībā, – arī vērtspapīru konta turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta akciju bloķēšana. Fizisko personu izsniegtām pilnvarām jābūt notariāli apliecinātām.

A/s “Nordeka” akcionāri var pieteikt savu akciju bloķēšanu savam vērtspapīru konta turētājam ne vēlāk kā līdz 2005.gada 16.maija darba dienas beigām.

Ar pilnsapulcē apspriežamo jautājumu lēmumu projektiem a/s “Nordeka” akcionāri var iepazīties no šā gada 17.maija līdz 26.maijam darbdienās no pulksten 10 līdz 16 Rīgā, Dzirciema ielā 121, a/s “Nordeka” sekretariātā, iepriekšējā dienā piesakoties pa tālruni 7464620, bet pilnsapulces dienā Rīgā, Dzirciema ielā 121, a/s “Nordeka” akcionāru reģistrācijas vietā.

A/s “Nordeka” valde

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!