• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Atskaitās par pensiju kapitālu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.04.2005., Nr. 66 https://www.vestnesis.lv/ta/id/106847

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piemin Černobiļas avārijas upurus

Vēl šajā numurā

27.04.2005., Nr. 66

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Atskaitās par pensiju kapitālu

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra (VSAA) līdz nedēļas beigām visiem pensiju otrā līmeņa dalībniekiem būs izsūtījusi konta izrakstus par 2004.gadā pensiju otrajā līmenī uzkrāto kapitālu.
Šogad konta izrakstus pa pastu saņems ap 556 500 valsts fondēto pensiju shēmas dalībnieku, bet elektroniski – aptuveni 31 200 personu, liecina VSAA Sabiedrisko attiecību daļas sniegtā informācija.
Konta izrakstā atspoguļota informācija par shēmas dalībnieka konta stāvokli 2004.gada sākumā un uzkrāto kapitālu 2004.gada beigās, kā arī informācija par 2004.gadā veiktajiem darījumiem – iemaksu ieguldīšanu, ieguldījumu plāna maiņu, kā arī gada laikā iemaksātā kopsumma. Tiem shēmas dalībniekiem, kuri 2004.gadā nebija veikuši iemaksas, norādīts kapitāla pieaugums gada laikā.
Konta izrakstu izsūtīšana sākās pagājušajā nedēļā, bet līdz šīs nedēļas beigām tie tiks izsūtīti visiem shēmas dalībniekiem. Konta izrakstu nesūtīs personām, kuras ir atteikušās no jebkādu sūtījumu saņemšanas no VSAA.
Fondēto pensiju shēmas dalībniekiem konta izraksti izsūtīti uz adresēm, kas norādītas VSAA adresētajos iesniegumos, vai arī uz Iedzīvotāju reģistra datu bāzē esošajām adresēm. Shēmas dalībniekiem, kuri pieteikušies konta izrakstu elektroniskai saņemšanai, tos nosūtīs uz norādīto e-pasta adresi.
Personas, kuras pieteikušās VSAA sūtītos paziņojumus saņemt elektroniski ar “Hanzanet” starpniecību, tos var aplūkot interneta mājas lapā “www.hanzanet.lv”.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!