• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 27.aprīlī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.04.2005., Nr. 66 https://www.vestnesis.lv/ta/id/106849

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Arī veselajam jārūpējas par savu veselību

Vēl šajā numurā

27.04.2005., Nr. 66

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 27.aprīlī

Ministru prezidents Aigars Kalvītis piedalās Nacionālās drošības padomes sēdē.

Notiek Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) uzraudzības padomes izbraukuma sēde LNB grāmatu krātuvē Silakrogā. Piedalās finanšu ministrs Oskars Spurdziņš.

Izglītības un zinātnes ministrijā notiek diskusija par izglītības lomu sabiedrībā “Vai skola māca dzīvot labāk?”. Diskusiju vada izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete.

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis tiekas ar Zaļo un Zemnieku savienības frakciju, lai pārrunātu reģionālās reformas virzību.

SIA “Jūrmalas ūdens” telpās paredzēta “Plancenter Baltija” un SIA “Jūrmalas ūdens” pārstāvju tikšanās, lai apspriestu Kohēzijas fonda līdzfinansētās tehniskās palīdzības līguma virzību.

Latvijas asociācija “Rūpju bērns” un sabiedriskā organizācija “Saule” organizē konferenci “Sociālā izstumtība un cilvēki ar intelektuālās attīstības traucējumiem Latvijā”.

Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāta Lībiešu (līvu) lietu nodaļas vadītāja Vija Virtmane un vecākā referente Lilita Kalnāja tiekas ar Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta ekonomikas pārvaldes starptautisko projektu nodaļas vadītāju Arturu Šulcu, lai pārrunātu lībiešu iesaistīšanu nevalstisko organizāciju aktivitātēs.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!