• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005. gada 21. aprīļa sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.04.2005., Nr. 67 https://www.vestnesis.lv/ta/id/106917

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2005. gada 25. aprīļa sēdē

Vēl šajā numurā

28.04.2005., Nr. 67

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005. gada 21. aprīļa sēdē

1. Pieņēma zināšanai deputāta G.Bērziņa iesniegumu, ka 2004.gada 22.decembrī viņam ir anulēta agrākā Austrālijas pilsonība. Līdz ar to nepieciešams izdarīt izmaiņas Saeimas mājas lapā, norādot, ka viņam nav ārvalsts pilsonības.
2. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts M.Lasmanis iekļauts Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Latvijas nākotnes attīstības apakškomisijas sastāvā.
3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāti U.Briedis un P.Tabūns iekļauti Sociālo un darba lietu komisijas Veselības aizsardzības apakškomisijas sastāvā.
4. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte A.Kalniņa iekļauta Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Latvijas nākotnes attīstības apakškomisijas sastāvā un Latvijas un Francijas parlamentu sadarbības grupas sastāvā.
5. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Latvijas un Azerbeidžānas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētāja O.Deņisova iesniegumu par Latvijas un Azerbaidžānas parlamentu sadarbības grupas vizīti uz Azerbaidžānu šā gada 3.–6.maijā.
6. Nolēma nodot visām Saeimas frakcijām, Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai, kā arī Publisko izdevumu un revīzijas komisijai Ministru kabineta iesniegto Pārskatu par valsts īpašuma privatizācijas fonda līdzekļu izlietojumu 2004.gadā.
7. Prezidijs nolēma atbalstīt Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja O.Kastēna iesniegumu par finansējuma piešķiršanu Gruzijas parlamenta Eiropas lietu komisijas stažieru uzņemšanai.
8.Prezidijs nolēma nodot Juridiskajai komisijai Ministru prezidenta A.Kalvīša iesniegumu par likumprojekta “Valsts pārvaldes iestāžu nodarīto zaudējumu atlīdzināšanas likums” (Reģ.nr.931) 3.lasījumā izskatīšanas atlikšanu.
9. Apstiprināja komandējumus:
1) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājam O.Kastēnam, Eiropas lietu komisijas konsultantēm A.Seržānei, L.Stelpei un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam A.Līmanim uz Belovežu (Polija) 2005.gada 25 un 26.aprīlī;
2) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam A.Pētersonam, delegācijas locekļiem Ē.Zommerei, U.M.Klausam, S.Ķikustei, P.Ontužānam, I.Ostrovskai, M.Pietkevičam, V.Agešinam, J.Stalidzānei, A.Vidavskim, L.Ozoliņam, I.Solovjovam, delegācijas sekretārei D.Tihonovai, Preses dienesta vadītājai I.Auniņai, Preses dienesta darbiniecei P.Masaļskai, Stenogrammu nodaļas tulkiem R.Klancbergai, B.Lasmanei un Saeimas autobāzes automašīnas vadītajiem M.Trencim, V.Zvirbulim un G.Terehovam uz Pērnavu (Igauniju) no 2005.gada 26.aprīļa līdz 30.aprīlim.
10. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas locekļu Dz.Zaķa, K.Petera un komisijas konsultantes M.Meistares komandējumu uz Briseli (Beļģija) no 2005.gada 24.aprīļa līdz 26.aprīlim.
11. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:
1) deputātes S.Ķikustes pārskatu par komandējumu uz Dublinu (Īrija) no 2005.gada 31.marta līdz 1.aprīlim;
2) deputāta J.Porieša pārskatu par komandējumu uz Berlīni (Vācija) no 2005.gada 5.aprīļa līdz 9.aprīlim;
3) Saeimas priekšsēdētājas biedres V.Muižnieces pārskatu par komandējumu uz Sanktpēterburgu (Krievija) 2005.gada 14.un 15.aprīlī;
4) Eiropas lietu komisijas locekļa S.Šķestera un komisijas konsultantes A.Seržānes pārskatu par komandējumu uz Oulu (Somija) no 2005.gada 6.aprīļa līdz 8.aprīlim;
5) NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja A.Kiršteina un delegācijas locekļa Dz.Rasnača pārskatu par komandējumu uz Briseli (Beļģija) no 2005.gada 19.februāra līdz 21.februārim;
6) Ārlietu komisijas konsultanta A.Jefimova pārskatu par komandējumu uz Otavu (Kanāda) no 2005.gada 9.aprīļa līdz 16.aprīlim;
7) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja O.Kastēna, komisijas vecākā konsultanta I.Solima un komisijas konsultantes K.Jeremjonokas pārskatu par komandējumu uz Zagrebu (Horvātija) no 2005.gada 2.aprīļa līdz 6.aprīlim.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!