• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 28. aprīlī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.04.2005., Nr. 67 https://www.vestnesis.lv/ta/id/106955

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Hannoverē gaida Latvijas uzņēmējus

Vēl šajā numurā

28.04.2005., Nr. 67

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 28. aprīlī


Labklājības ministrija (LM) Starptautiskajā darba aizsardzības dienā rīko paneļdiskusiju par Starptautiskās darba organizācijas lomu un turpmākiem plāniem Latvijā. Paneļdiskusijā piedalās labklājības ministre Dagnija Staķe, pārstāvji no LM Darba departamenta, Valsts darba inspekcijas un sociālie partneri.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze tiekas ar Lauku atbalsta dienesta reģionālo pārvalžu vadītājiem, lai pārrunātu lauksaimniecības aktualitātes.

Eiropas Parlamenta deputāts Roberts Zīle Briselē tiekas ar Latvijas pašvaldību deputātiem.

Preiļu novada kultūras centrā Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas darbiniekiem paredzēta tikšanās ar Preiļu, Rēzeknes, Ludzas, Daugavpils un Krāslavas rajona pašvaldību pārstāvjiem. Ministrija informē pašvaldības par pašvaldības nolikuma pieņemšanu, domes sēžu sasaukšanas un amatpersonu apstiprināšanas kārtību, lēmumu pieņemšanas kārtību un citiem jautājumiem. Pašvaldību darbiniekus uzrunā reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis.

Balvu tālākizglītības un cilvēkresursu attīstības centrā starptautiskās nedēļas “Izglītība visiem” ietvaros notiek reģionālais seminārs par IT prasmēm un to priekšrocībām projekta “Izglītība visiem” mērķu sasniegšanai.

Latvijas Universitātes Moderno valodu fakultātes bibliotēkā notiek Francijas Kultūras centra, Gētes institūta, Lielbritānijas padomes un Ziemeļvalstu Ministru padomes informācijas centru un bibliotēku kopīga prezentācija.

Pērnavā, Igaunijā, notiek Baltijas asamblejas un Ziemeļu padomes 5.kopīgā sēde. Sēdes darbā piedalās Baltijas valstu un Ziemeļvalstu parlamentārieši un valdības pārstāvji.

Liepājas Raiņa 6.vidusskolā sākas skolēnu konference “Bērniem draudzīga skola”, ko atklāj domes priekšsēdētāja vietniece Silva Golde. Notiek arī Liepājas izglītības iestāžu līdzpārvalžu konference, skolu avīžu konkursa noslēgums un laureātu apbalvošana.

Ekonomikas ministrijā notiek Eksporta veicināšanas padomes sēde, kurā apstiprinās “Eksporta veicināšanas programmu 2005.–2009.gadam”, 2005.gada pasākumu plānu un diskutēs par prioritātēm eksporta veicināšanā 2005.un 2006.gadā.

Finanšu ministrijā notiek PHARE projektu uzraudzības apakškomiteju sanāksme, kurā nozaru ministriju, Finanšu ministrijas un ieviešanas aģentūru pārstāvji apspriež PHARE projektu īstenošanas progresu.
Viesnīcā “Lielupe” Valsts vides dienests rīko semināru “Integrētās atļaujas piesārņojošai darbībai. Siltumnīcefekta gāzu emisijas atļaujas”.

Ekonomikas ministrijas Inovāciju nodaļas vadītāja piedalās Baltijas inovāciju un uzņēmējdarbības forumā Vācijā, kura mērķis ir veicināt pieredzes apmaiņu par pētniecības rezultātu komercializāciju.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!