• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par psiholoģisko palīdzību jauniešiem narkomāniem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.09.2000., Nr. 323/324 https://www.vestnesis.lv/ta/id/10728

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Uzņēmumu reģistra mācībām uzņēmējiem un juristiem

Vēl šajā numurā

15.09.2000., Nr. 323/324

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par psiholoģisko palīdzību jauniešiem narkomāniem

No 15. līdz 18.septembrim Profesionālās karjeras izvēles centrā (Rīgā, Jēzusbaznīcas ielā 11) notiks seminārs psihologiem, ārstiem, sociālajiem darbiniekiem un pedagogiem "Darbs ar atkarību — psiholoģiskie aspekti".

Semināra dalībnieki runās par psiholoģiskajiem aspektiem palīdzībai bērniem un pusaudžiem, kuri ir atkarīgi no narkotikām un toksiskām vielām, kā arī par palīdzību viņu ģimenes locekļiem. Seminārā ietverta dalībnieku personiskās pieredzes izpēte, kas tiks papildināta ar teorētiskiem datiem, un uz šā pamata tiks veidoti individuālie paņēmieni un metodes psiholoģiskās atkarības korekcijai.

Darbs seminārā notiks grupu diskusiju un lomu spēļu veidā, kā arī būs mākslas terapeitiskie vingrinājumi un minilekcijas.

Programmā iekļautie temati: darba specifika ar bērniem un pusaudžiem, bērnu attīstības humānā koncepcija, metodes un principi darbam ar ģimeni, strādājot ar atkarību, profesionālās robežas darbā ar atkarību, psiholoģiskās palīdzības metodiskie aspekti darbam ar bērniem un pusaudžiem, kuriem ir atkarības problēmas, un viņu ģimenēm.

Semināra mērķi ir apgūt principus darbā ar atkarību humānistiskās psiholoģijas koncepcijas ietvaros, atkarības personīgās pieredzes apzināšana, psiholoģiskās palīdzības metožu apgūšana darbam ar cilvēkiem, kuri cieš no alkohola, narkotiku un citu vielu atkarības.

Semināru vadīs psihologs, Sanktpēterburgas Psihoterapijas un konsultēšanas institūta "Harmonija" līdzstrādnieks Sergejs Larionovs.

Labklājības ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!