• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005. gada 25. aprīļa sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.05.2005., Nr. 70 https://www.vestnesis.lv/ta/id/107368

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2005. gada 28. aprīļa sēdē

Vēl šajā numurā

05.05.2005., Nr. 70

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005. gada 25. aprīļa sēdē

1. Sēdē izskatīja astoņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.
2. Pieņēma lēmumu par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2005.gada 27.aprīlī.
3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2005.gada 28.aprīļa sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.
4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 25.aprīļa līdz 1.maijam.
5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte I.Krastiņa iekļauta Latvijas un Francijas, Latvijas un ASV, Latvijas un Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes, Latvijas un Kubas parlamentu sadarbības grupās, kā arī Parlamentārās sadarbības grupā sadarbībai ar tautiešiem ārzemēs.
6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts J.Strazdiņš ievēlēts par Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Latvijas nākotnes attīstības apakškomisijas sekretāru.
7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāti I.Aleksandrovs un A.Ulme iekļauti Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas Lauksaimniecības un mežsaimniecības apakškomisijas sastāvā.
8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts M.Grīnblats iekļauts Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas Nevalstisko organizāciju darbību reglamentējošo likumu izstrādes apakškomisijā.
9. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Saeimā nodibināta Latvijas un Filipīnu parlamentu sadarbības grupa. Par minētās sadarbības grupas priekšsēdētāju ievēlēta deputāte V.Muižniece, bet par priekšsēdētāja vietnieku – deputāts O.Deņisovs.
10. Izskatīja Latvijas Republikas Augstākās padomes Latvijas Tautas frontes frakcijas deputātu kluba prezidenta J.Karlsona iesniegumu par autobusa piešķiršanu. Prezidijs nolēma atbalstīt autobusa piešķiršanu 3.maija pasākumam, lai dotos no Saeimas pa mirušo Latvijas Republikas Augstākās padomes deputātu apbedīšanas vietām, kā arī nolēma konceptuāli atbalstīt autobusa piešķiršanu braucienam uz Tallinu, lai piedalītos Igaunijas prezidenta rīkotajos Baltijas valstu padomes sadarbības pasākumos. Prezidijs nolēma atkārtoti lūgt deputātu klubam iesniegt paredzēto pasākumu plānu šim gadam.
11. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāja Dz.Jaundžeikara iesniegumu par komisijas delegācijas vizīti uz Ķīnas Tautas Republiku no šā gada 9.jūlija līdz 17.jūlijam. Prezidijs nolēma precizēt pārstāvju skaitu.
12. Pieņēma lēmumu par drošības pasākumiem Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas deklarācijas pasludināšanas 15.gadadienas svinībām 2005.gada 4.maijā.
13. Apstiprināja izdevumu tāmi svinīgajiem pasākumiem par godu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas deklarācijas pasludināšanas 15.gadadienai 2005.gada 4.maijā.
14. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2005.gada 4.maija sēdi.
15. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai, kā arī visām Saeimas frakcijām valsts kontrolieres I.Sudrabas iesniegumu par Valsts kontroles padomes locekļu apstiprināšanu.
16. Apstiprināja komandējumus:
1) Informācijas nodaļas vadītājai A.Dūdiņai un Informācijas nodaļas bibliotēkas vadītājai S.Šmitei uz Liepāju (Latvija) 2005.gada 2. un 3.maijā;
2) Eiropas lietu komisijas konsultantei L.Stelpei uz Briseli (Beļģija) no 2005.gada 11.maija līdz 13.maijam;
3) Saeimas deputātiem O.Deņisovam, I.Aleksandrovam, V.Stepaņenko, A.Ulmem, Ē.Zommerei un Starpparlamentu attiecību biroja konsultantam M.Olekšam uz Baku (Azerbaidžāna) no 2005.gada 2.maija līdz 7.maijam;
4) Saeimas specializētajam atašejam Latvijas Republikas pārstāvniecībā Eiropas Savienībā I.Kriškānei uz Rīgu (Latvija) no 2005.gada 5.maija līdz 9.maijam;
5) Saeimas sekretāram J.Šmitam un Saeimas sekretāra palīgam G.Viziņam uz Kopenhāgenu (Dānija) 2005.gada 3. un 4.maijā;
6) Informācijas nodaļas darbiniekiem S.Beržinskai, M.Mežniecei un J.Kapeniekam uz Oslo (Norvēģija) no 2005.gada 9.augusta līdz 12.augustam;
7) Eiropas lietu komisijas loceklei L.Liepiņai uz Potsdamu (Vācija) 2005.gada 3.maijā;
8) Saeimas Kancelejas direktoram M.Steinam, Kancelejas direktora vietniekam G.Beņķim, Dokumentu nodaļas vadītājai A.Vinterei, Finanšu nodaļas vadītājai V.Kancānei, Stenogrammu nodaļas vadītājai I.Strelčai, Tehnikas nodaļas vadītājam G.Grigoram, Juridiskā biroja vadītājam G.Kusiņam un Kancelejas darbiniekiem L.Upeniecei, A.Gailim, A.Nebēdniekam un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam V.Zvirbulim uz Viļņu (Lietuva) 2005.gada 27.aprīlī.
17. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja A.Pētersona, delegācijas locekļu Ē.Zommeres, U.M.Klausa, S.Ķikustes, P.Ontužāna, I.Ostrovskas, M.Pietkeviča, V.Agešina, J.Stalidzānes, A.Vidavska, L.Ozoliņa, I.Solovjova, delegācijas sekretāres D.Tihonovas, Preses dienesta vadītājas I.Auniņas, Preses dienesta darbinieces P.Masaļskas, Stenogrammu nodaļas tulku R.Klancbergas, B.Lasmanes un Saeimas autobāzes automašīnas vadītāju M.Trenča, V.Zvirbuļa un G.Terehova komandējumu uz Pērnavu (Igaunija) no 2005.gada 26.aprīļa līdz 30.aprīlim.
18. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:
1) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja O.Kastēna pārskatu par komandējumu uz Varšavu (Polija) no 2005.gada 28.februāra līdz 2.martam;
2) deputāta J.Strazdiņa pārskatu par komandējumu uz Sanktpēterburgu (Krievija) no 2005.gada 13.aprīļa līdz 17.aprīlim.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!