• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 6.maijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.05.2005., Nr. 71 https://www.vestnesis.lv/ta/id/107524

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ūdeni pārbauda gandrīz 300 Latvijas peldvietās

Vēl šajā numurā

06.05.2005., Nr. 71

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 6.maijā

Savā pirmajā vizītē Latvijā ierodas ASV prezidents Džordžs Bušs, lai piedalītos Rīgā notiekošajā ASV un Baltijas valstu sammitā, uz kuru ieradīsies arī Lietuvas un Igaunijas prezidenti.

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis Valmieras kultūras centrā tiekas ar Valmieras, Limbažu, Cēsu un Valkas rajona pašvaldību pārstāvjiem, lai skaidrotu pašvaldību darba juridiskos aspektus.

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis tiekas ar Vidzemes augstskolas direktori Viju Dauksti, lai iepazītos ar augstskolas attīstības plāniem un pārrunātu iespējamo sadarbību.

Rīgas Kongresu namā ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors Andris Ozols un Tūrisma attīstības valsts aģentūras direktors Uldis Vītoliņš tiekas ar ārvalstu žurnālistiem, kas ieradušies Latvijā sakarā ar ASV prezidenta Džordža Buša vizīti. Ārvalstu žurnālistiem tiek sniegta aktuālākā informācija par Latvijas ekonomiku, biznesa vidi un tūrisma iespējām.

Viļņā zemkopības ministrs Mārtiņš Roze tiekas ar Lietuvas lauksaimniecības ministri Kazimiru Prunskieni un Igaunijas lauksaimniecības ministri Esteri Tuikso. Ministri vērtē, kā Baltijas valstu lauksaimnieki aizvadījuši pirmo gadu pēc iestāšanās Eiropas Savienībā, kā arī pārrunā turpmākās sadarbības iespējas aktuālu problēmu risināšanā.

Rīgas Ekonomikas augstskolas telpās notiek Latvijas Transatlantiskās organizācijas (LATO) sadarbībā ar Ārlietu ministriju rīkotā starptautiskā konference “Demokrātijas nākotne aiz Baltijas robežām – Eiroatlantiskās sabiedrības ieguldījums”. Konferenci atklāj LATO valdes priekšsēdētājs Toms Baumanis.

Rīgas Ekonomikas augstskolā turpinās Latvijas Studentu apvienības rīkota konference par augstākās izglītības aktualitātēm Latvijā un Eiropā. Šodien aicinātas piedalīties augstskolu studentu pašpārvaldes, lai iepazītos ar Eiropas studentu organizāciju pieredzi sadarbībā ar augstskolu administrāciju, valsts institūcijām, kā arī Eiropas augstskolu studentu pašpārvalžu darbību studentu tiesību ievērošanā.

Labklājības ministrijas (LM) speciālisti Bauskā iepazīstas, kā praksē tiek īstenotas Sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības likuma normas un diskutē par aktuāliem sociālās jomas jautājumiem. LM speciālisti paredzējuši apmeklēt sabiedrisko organizāciju Alternatīvās aprūpes centru “Žēlsirdības māja”, lai iepazītos ar sniegtajiem pakalpojumiem personām ar garīga rakstura traucējumiem.

Daugavpili apmeklē Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Latvijā Ians Bonds, kurš vizītes laikā ieplānojis apmeklēt novadpētniecības un mākslas muzeju, 10.vidusskolu, Daugavpils universitāti, Rīgas Starptautiskās ekonomikas un biznesa augstskolas Daugavpils filiāli, kā arī tikties ar uzņēmējiem un apmeklēt Etnisko centru.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!