• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par 4.maija svinībām Beļģijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.05.2005., Nr. 71 https://www.vestnesis.lv/ta/id/107546

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas diplomātu Spānijas vēstniecībā Meksikā

Vēl šajā numurā

06.05.2005., Nr. 71

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par 4.maija svinībām Beļģijā

3.maijā Latvijas Republikas vēstniecībā Beļģijas Karalistē Briselē par godu Deklarācijas par Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanu 15.gadadienai tika sarīkota svinīga pieņemšana. Tajā piedalījās Eiroparlamenta deputāti no Latvijas, Eiropas komisārs Andris Piebalgs ar sava biroja darbiniekiem, kā arī Briselē strādājošie Latvijas diplomāti.
Latvijas Republikas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Beļģijas Karalistē Aivars Groza klātienē godināja divus no bijušajiem Augstākās padomes deputātiem, kuri 1990.gada 4.maijā nobalsoja par Deklarāciju par Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanu – Georgu Andrejevu un Ģirtu Valdi Kristovski. Savā īsajā uzrunā vēstnieks salīdzināja Latvijas tautas vēsturiskos brīžus – deklarācijas pieņemšanu 1990.gada 4.maijā un Latvijas valsts dibināšanu 1918.gada 18.novembrī.
Eiroparlamenta deputāti Georgs Andrejevs un Ģirts Valdis Kristovskis emocionāli dalījās savās atmiņās par izjūtām toreizējās Augstākās padomes namā 1990.gada maijā pēc balsojuma par Deklarāciju par Latvijas neatkarības atjaunošanu.

Ārlietu ministrijas Preses centra un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!