• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 11. maijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.05.2005., Nr. 74 https://www.vestnesis.lv/ta/id/107835

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tuvākajā nākotnē nebūs bezvīzu režīma ar Kanādu

Vēl šajā numurā

11.05.2005., Nr. 74

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 11. maijā

Vizīti Latvijā sāk Spānijas Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Alberto Navarro un Spānijas industrijas, tūrisma un tirdzniecības valsts sekretārs Pedro Mehija Gomess, kas sadarbības nolūkos apmeklē visas trīs Baltijas valstis. Vizītes laikā Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras speciālisti Spānijas delegāciju iepazīstina ar Latvijas biznesa vidi un iespējām investēt Latvijā, tiks organizēts biznesa seminārs un kontaktbirža.

Rīgas Latviešu biedrības namā sākas Latvijas pagastu bibliotekāru 4.kongress “Pagastu bibliotēkas gaismas un problēmu tīklā”. Kongresa dalībniekus uzrunā Kultūras ministrijas valsts sekretāra vietniece valsts kultūrpolitikas jautājumos Dace Neiburga, reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis, Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdis Andris Jaunsleinis, Latvijas Nacionālās bibliotēkas direktors Andris Vilks.

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa tiekas ar ASV juristu grupu.

Sākas ekonomikas ministra Krišjāņa Kariņa darba vizīte Hamburgas un Brandenburgas federālajās zemēs Vācijā, kuras mērķis ir attīstīt un paplašināt Latvijas un Vācijas ekonomisko sadarbību. Vizīte ilgs līdz 12.maijam.

Īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Ainars Latkovskis, Mazākumtautību lietu departamenta direktore Irina Vinnika un direktores vietnieks Deniss Hanovs tiekas ar Valkas ģimnāzijas un pamatskolas divplūsmu skolas bērniem, kas apgūst starpkultūru izglītību.

Jelgavā, Latvijas Lauksaimniecības universitātē (LLU), zemkopības ministrs Mārtiņš Roze tiekas ar Pārtikas un veterināra dienesta pārvalžu vadītājiem un pārrunā nozares aktualitātes. Ministrs iecerējis arī iepazīties ar LLU Veterinārmedicīnas fakultātes darbu.

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas valsts sekretāre Ilze Kukute un Telpiskās plānošanas departamenta direktore Ilzi Kjahjare tiekas ar Vācijas Reinzemes – Pfalcas Landtāga Iekšlietu komisijas deputātiem un Vācijas Reinzemes – Pfalcas Iekšlietu un sporta ministrijas valsts sekretāru Hendriku Hēringu, kas ieradušies pieredzes apmaiņas vizītē.

Nacionālo bruņoto spēku komandieris viceadmirālis Gaidis Andrejs Zeibots piedalās NATO militārās komitejas sēdē Briselē.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!