• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sveicot Latvijas olimpieti, bronzas medaļnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.09.2000., Nr. 325/326 https://www.vestnesis.lv/ta/id/10785

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidenta paziņojums

Valsts prezidenta paziņojums

Vēl šajā numurā

19.09.2000., Nr. 325/326

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sveicot Latvijas olimpieti, bronzas medaļnieku

Valsts prezidente

Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga vakar, 18.septembrī, nosūtīja apsveikumu Sidnejas 2000.gada Olimpisko spēļu bronzas medaļas ieguvējam džudo Vsevolodam Zeļonijam.

Apsveikumā teikts: "Ar patiesu prieku un lepnumu apsveicu Jūs ar bronzas medaļas izcīnīšanu džudo Sidnejas 2000.gada Olimpiskajās spēlēs!

Jau antīkajās Olimpiskajās spēlēs uzvarētājus sveica ar lauriem un varenām ovācijām, tomēr īstenā uzvaras nozīme gan toreiz, gan tagad ir neizzūdošajā slavā, ko sportists atnesis tēvzemei un savas dzimtas vārdam. Un ir patiess gandarījums, ka mūsu zemē ir cilvēki, kuru talants un gribasspēks ļauj augstu turēt Latvijas karoga godu.

Lai šis triumfa brīdis Jūs iedvesmo jauniem mērķiem un izciliem sasniegumiem! Vēlu Jums arī turpmāk tikpat daudz veiksmes un panākumu!"

Valsts prezidenta preses dienests

Ministru prezidents

 

Ministru prezidents Andris Bērziņš no Zviedrijas telefoniski sazinājies ar Latvijas Olimpiskās komitejas prezidentu Vilni Baltiņu Austrālijā un sirsnīgi apsveicis olimpiskās bronzas medaļas ieguvēju Vsevolodu Zeļoniju un Latvijas olimpisko vienību. Ministru prezidents izteicis vēlējumu, lai V.Zeļonija šīsdienas panākums ir labs stimuls Latvijas olimpiešu turpmākajiem startiem Sidnejas spēlēs.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!