• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sākas Jaunatnes olimpiāde. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.05.2005., Nr. 76 https://www.vestnesis.lv/ta/id/108054

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 13. maijā

Vēl šajā numurā

13.05.2005., Nr. 76

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sākas Jaunatnes olimpiāde

Piektdien Ventspilī, Kandavā, Limbažos un Jūrmalā sāksies Latvijas Jaunatnes olimpiāde, kurā startēs aptuveni 3000 skolas vecuma jauniešu. Kandavā sacensības notiks skolu grupā, bet Ventspilī, Limbažos un Jūrmalā – sporta meistarības grupā.
Šogad norises būtiskākā atšķirība ir tā, ka, pieaugot skolu interesei par sacensībām Kandavā, piecos reģionos – Daugavpilī, Limbažos, Valmierā, Ventspilī un Liepājā – tika rīkotas Latvijas Jaunatnes olimpiādes atlases priekšsacīkstes, skaidro Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) preses sekretāre Ilze Āķe-Vīksne. Sešas labākās komandas no katra reģiona pēc 2004.gada startiem ieguva tiesības piedalīties sacensībās Kandavā.
Mainīta arī vērtēšanas sistēma. Kā norāda LOK pārstāve, vairs netiek skaitīti sacensībās iegūtie punkti, bet gan izcīnītās medaļas. Savukārt sporta meistarības grupā startējošie jaunieši pārstāvēs savas pašvaldības, nevis atsevišķus klubus vai sporta skolas.
Būtiski mainīta arī jaunatnes olimpiādes atklāšanas ceremonija, kas notiks 13.maijā, pulksten 21. Pirmo reizi Ventspilī atklāšanas ceremonija risināsies zem jumta – olimpiskā centra Basketbola hallē.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!