• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 13. maijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.05.2005., Nr. 76 https://www.vestnesis.lv/ta/id/108056

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uz valdības mājas lapas jauno seju

Vēl šajā numurā

13.05.2005., Nr. 76

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 13. maijā

Ministru prezidents Aigars Kalvītis tiekas ar Gruzijas Republikas parlamenta priekšsēdētāju Nino Burdžanadzi.

Veselības ministrs Gundars Bērziņš tiekas ar ārvalstu farmaceitisko firmu pārstāvjiem, lai pārrunātu gaidāmās izmaiņas saistībā ar references cenu ieviešanu kompensējamiem medikamentiem.

Luksemburgā notiek Eiropas Savienības Ekonomikas un finanšu ministru padomes neformālā sanāksme, kurā piedalās finanšu ministrs Oskars Spurdziņš, Finanšu ministrijas valsts sekretāre Valentīna Andrējeva un valsts sekretāres vietniece Inta Vasaraudze, kā arī Latvijas Bankas prezidenta vietnieks Andris Ruselis.

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa kopā ar Saeimas Juridisko un Aizsardzības un iekšlietu komisiju deputātiem apmeklē Rīgas Centrālcietumu.

Liepājas Pedagoģijas akadēmijā turpinās 5.zinātniski metodiskā konference “Cilvēks un vide”. Plenārsēdes ietvaros paredzēta tikšanās ar vides ministru Raimondu Vējoni.

Liepājā notiek Starptautiskajai ģimenes dienai veltīts diskusijseminārs “Mūsu bērns ir izdarījis likumpārkāpumu! Ko darīt?!”.

Kalvenē Vācijas vēstniecība rīko piemiņas plāksnes atklāšanu par godu vācu rakstniekam Eduardam fon Keizerlingam. Piedalās Vācijas vēstnieks Latvijā Ekarts Herolds.

Labklājības ministrijas speciālisti tiekas ar Tieslietu, Iekšlietu, Veselības un Bērnu un ģimenes lietu ministriju pārstāvjiem, lai spriestu par sociālās rehabilitācijas pakalpojumu pilnveidošanu no psihoaktīvajām vielām atkarīgajiem bērniem.

Mētrienas pagastā norisinās Latvijas Ornitoloģijas biedrības rīkots seminārs, kurā var pilnveidot iemaņas putnu sugu noteikšanā un apgūt monitoringa metodiku.

Jūrmalā, Nacionālajā rehabilitācijas centrā “Vaivari”, Veselības ministrijas pārstāvji kopā ar Igaunijas un Somijas kolēģiem piedalās seminārā “Nākotnes slimnīca”, lai spriestu par to, kādai jāizskatās slimnīcai pēc trīsdesmit gadiem.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!