• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas maiznieki brauc uz Parīzi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.05.2005., Nr. 76 https://www.vestnesis.lv/ta/id/108057

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paši cilvēki iebilst pret nodokļu nemaksāšanu

Vēl šajā numurā

13.05.2005., Nr. 76

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas maiznieki brauc uz Parīzi

Uz Parīzi devusies Latvijas maiznieku delegācija, lai līdz 17. maijam piedalītos un pārstāvētu mūsu valsti Maizes svētkos.
Uz Franciju devušies četri Latvijas maiznieki – SIA “Saldus maiznieks” direktore maizniekmeistare Kristīne Mieriņa, Normunda Bomja maiznīcas “Lielezers” maizniekmeistars Dzintars Kalniņš, a/s “Fazer maiznīcas” maiņas meistare Anželika Petrova un SIA “Kviteks Iļģuciema maiznīcas” maiņas meistare Monika Gailāne. Latvijas beķeri ceps un parīziešus iepazīstinās ar Latvijas pīrāgiem, kliņģeriem un smilšu raušiem. Kā ciemkukulis uz Parīzi ceļo arī Latvijas rupjmaize.
Kopš 1996.gada katru gadu Parīzes centrā rīko Maizes svētkus, kas kļuvuši par tradicionālu pasākumu Svētā Onorē dienā 16.maijā.
Šogad Maizes svētkiem jau desmit gadu jubileja, tāpēc tos rīko plašāk nekā citreiz. Maizes svētkos piedalīties uzaicinātas visas 25 Eiropas Savienības dalībvalstis, arī jaunās – Baltijas valstis, Polija u.c.
Latvijas maiznieku dalība Maizes svētkos tiek atbalstīta tirgos Lauksaimniecības tirgus veicināšanas programmas ietvaros, kompensējot līdz 30% no kopējo izdevumu tāmes.

Ieva Jaunozola,
Mārketinga padomes mārketinga speciāliste

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!