• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Izglītības un zinātnes arodbiedrības pārstāvjiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.05.2005., Nr. 76 https://www.vestnesis.lv/ta/id/108070

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar nevalstisko organizāciju pārstāvjiem

Vēl šajā numurā

13.05.2005., Nr. 76

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Izglītības un zinātnes arodbiedrības pārstāvjiem

Vakar, 12.maijā, Ministru prezidents Aigars Kalvītis tikās ar Latvijas Izglītības un zinātnes arodbiedrības (LIZDA) pārstāvjiem, lai apspriestu iespējas, kā palielināt pedagogu darba samaksu.
LIZDA vadītāja Astrīda Harbaceviča informēja valdības vadītāju par pašreizējo situāciju pedagogu darba samaksā, īpaši uzsverot, ka algas būtu jāpalielina jau no septembra, jo inflācija nesedz pēdējo mēnešu algu pieaugumu. LIZDA rosina pedagogu algas jau šā gada septembrī palielināt par 40 latiem.
Ministru prezidents norādīja, ka Izglītības un zinātnes ministrija vēl nav iesniegusi Ministru kabinetā iespējamo risinājumu pedagogu algu paaugstināšanai, bet par tā nepieciešamību informē LIZDA pārstāvji.
Ministru prezidents pauda pārliecību, ka Izglītības un zinātnes ministrija drīzumā iesniegs Ministru kabinetā izskatīšanai iespējamo pedagogu darba samaksas pieauguma grafiku turpmākajiem pieciem gadiem, sākot no 2006.gada 1.janvāra. A.Kalvītis aicināja izglītības arodbiedrības pārstāvjus aktīvi piedalīties minētā jautājuma izskatīšanā Ministru kabineta sēdē, lai sekmētu pedagogiem labvēlīga lēmuma pieņemšanu.

Aivis Freidenfelds, MK preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!